Skip to main content

ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΑΣ Άρης καταθέτουν αγωγή στον Θεόφιλο Μητρούδη (video)

Οι επίσημοι φορείς του Άρη θα καταθέσουν μήνυση και αγωγή στον πρώην επικεφαλής του μπασκετικού Άρη για τα λεγόμενά του σε τηλεοπτική συνέντευξη

Mε μήνυση και αγωγή θα απαντήσουν οι ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΑΣ Άρης στον πρώην επικεφαλής του μπασκετικού Άρη Θεόφιλο Μητρούδη έπειτα από δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΤ3 στις οποίες χαρακτήρισε «τρυπημένη» την ποδοσφαιρική ομάδα.

Χαρακτηριστικά όπως αναφέρουν κύκλοι της ΠΑΕ Άρης, «μακάρι το νέο του βιβλίο που βγάζει να πουλήσει, γιατί πρέπει να μαζέψει λεφτά…».

Τι ειπώθηκε

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ο Κόσμος των Σπορ» στην ΕΤ3 ανήμερα της συμπλήρωσης 28 χρόνων από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων στο Τορίνο. Ωστόσο, στη διάρκεια της συζήτησης δεν θέλησε να μιλήσει για εκείνη την κατάκτηση αλλά προχώρησε σε κρίσεις και εκτιμήσεις για την ποδοσφαιρική ομάδα.

«Δεν μπορώ να χαρώ με το παρελθόν όταν στο παρόν υπάρχουν φαντάσματα… Εγώ δεν θέλω να πάω πίσω. Θέλω να καταγγείλω αυτά που λέω και να σας πω ότι αυτή την κόλαση τη ζούμε σήμερα στον Άρη. Μέσα στην κόλαση αυτή υφίστανται τρία άτομα που θα σας πω ονόματα. Είναι ο Μαρινάκης, ο Καρυπίδης και ο Κουέστα. Γιατί κάνανε αυτό που κάνανε πριν από δυο βδομάδες», είπε και συμπλήρωσε:

«Αν με πήρατε να σας πω για στο Τορίνο σας δηλώνω ότι δεν έχω να σας πω τίποτα. Μπράβο μας γι’ αυτό που κάναμε, δεν με αφορά αυτή τη στιγμή. Εμένα με αφορά το σήμερα και το ότι η ομάδα μου δυστυχώς είναι τρυπημένη. Δεν μ’ ενδιαφέρει που βγήκαν δεύτεροι ούτε αν ο Ολυμπιακός τους δώσει παιχνίδια τώρα για να παραμείνουν δεύτεροι μια κι έχει το Πρωτάθλημα στα χέρια σε αντιστάθμισμα μ’ αυτό που έγινε προχθές (εννοώντας τον αγώνα του Κυπέλλου). Και λυπάμαι πολύ που ο Κουέστα ξανάπαιξε... Γιατί εγώ νόμιζα ότι θα έπαιρνε το εφάπαξ και θα έφευγε. Αλλά ο Μάντζιος τον ξαναέβαλε να ξαναπαίξει και σημαίνει ότι είναι και ο Μάντζιος στο κόλπο».

Η θέση της εκπομπής

Η εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» που φιλοξένησε τον πρώην επικεφαλής του μπασκετικού Άρη σχολίασε το γεγονός με ανακοίνωση που εξέδωσε. Όπως αναφέρει συγκεκριμένα «προς γενική κατάπληξη, κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης, ο κ. Μητρούδης αρνήθηκε επίμονα να κάνει το παραμικρό σχόλιο σχετικά με την ιστορική επέτειο. Αντί να τιμήσει το γεγονός για το οποίο προσκλήθηκε στην εκπομπή και για το οποίο μάλιστα εξέδωσε πρόσφατα βιβλίο, ο κ. Μητρούδης επέλεξε να αναπτύξει προσωπικές απόψεις για θέματα που ουδεμία σχέση έχουν με το θρίαμβο του Τορίνο. Η εκπομπή δεν υιοθετεί τις αστήρικτες αιτιάσεις του κ. Μητρούδη σε βάρος παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου και απορρίπτει κατηγορηματικά τις εκφράσεις και τους υπαινιγμούς του».