Skip to main content

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Χάσαμε δύο βαθμούς, όρθιοι κόντρα σε όλα»

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ χαρακτήρισε το ντέρμπι με τον Άρη ως ένα «κακό ποιοτικά παιχνίδι, με πολλές διακοπές και ελάχιστο καθαρό ποδοσφαιρικό χρόνο».

Ως ένα «κακό ποιοτικά παιχνίδι, με πολλές διακοπές και ελάχιστο καθαρό ποδοσφαιρικό χρόνο» χαρακτήρισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το ισόπαλο ντέρμπι εναντίον του Άρη στο γήπεδο της Τούμπας για την 4η αγωνιστική της Super League.

Πιο αναλυτικά, ο «Δικέφαλος» αναφέρει πως «και πάλι με την πλάτη στον τοίχο ο ΠΑΟΚ και πάλι όρθιος κόντρα σε όλα. Δέχθηκε γκολ από τα αποδυτήρια, είδε τον αρχηγό του να τραυματίζεται και να αποχωρεί, έμεινε με 10, πίεσε μέχρι το τέλος, βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ λίγο πριν το φινάλε με ένα γκολ από κόντρα, αλλά και πάλι πάλεψε μέχρι τέλους και έφυγε αήττητος από το γήπεδο».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν στο match report οι «ασπρόμαυροι»:

«Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να βρίσκουν δίχτυα. Ο Άρης προηγήθηκε με σουτ του Ιντέγε μετά από κόρνερ, ενώ ο ΠΑΟΚ απάντησε με κεφαλιά του Μάτος μετά από κόρνερ του Μίσιτς. Και κάπου εκεί ολοκληρώθηκαν και τα σημαντικά του πρώτου ημιχρόνου, μέχρι να φτάσουμε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Δικέφαλος σκόραρε, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του VAR, σε μία οριακή φάση.

To δεύτερο μέρος είχε άλλη εικόνα. Ο ΠΑΟΚ πήρε την μπάλα και προσπάθησε μεθοδικά να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή κλείνοντας τον αντίπαλό του. Στο 66’ όμως ο Μάτος είδε δεύτερη κίτρινη και ο Άρης πάτησε γκάζι με το αριθμητικό πλεονέκτημα. Ουσιαστικά πρόλαβε να κάνει μία καλή ευκαιρία με τον Ιντέγε, που απέκρουσε ο Πασχαλάκης, για να έρθει στο 71’ η δεύτερη κίτρινη στον Σάσα για χτύπημα στον Γιαννούλη.

Με τις αριθμητικές ισορροπίες να έχουν αποκατασταθεί η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα πήρε και πάλι τα ηνία του αγώνα και έψαξε το γκολ. Ο ΠΑΟΚ πίεσε, έκανε κάποιες φάσεις αλλά κόντρα στην ροή του αγώνα ο Ματίγια έκανε το 1-2 με ένα σουτ που κόντραρε σε δύο πόδια, στην τρίτη σημαντική ευκαιρία του Άρη σε όλο τον αγώνα.

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω, είχαν δοκάρι με τον Βαρέλα και κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να διατηρήσουν το αήττητο με ένα καταπληκτικό γκολ του Μίσιτς μετά από σέντρα του Μπίσεσβαρ».