Skip to main content

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Χωρίς κόσμο στη Λάρισα, ραντεβού στα Τέμπη

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ζητά την κατανόηση των οπαδών για την απαγόρευση μετακίνησής τους δίνοντας το μεγάλο ραντεβού για τα Τέμπη μετά το φινάλε του ματς.

Την κατανόηση των οπαδών του ΠΑΟΚ για την απαγόρευση μετακίνησής τους στη Λάρισα ενόψει του κυριακάτικου αγώνα κόντρα στην τοπική ομάδα ζητά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δίνοντας το μεγάλο ραντεβού για τα Τέμπη μετά το φινάλε του παιχνιδιού.

Υπενθυμίζεται πως ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης ανακοίνωσε την απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης των ΠΑΟΚτσήδων στη θεσσαλική πόλη με τη σχετική απόφαση να αναφέρει:

«Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΕΛ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 14.04.2019 και ώρα 19:00 στο AEL F.C. ARENA, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Aντίστοιχα, στη δική του ανακοίνωση, ο «Δικέφαλος» αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως μετά από υπουργική απόφαση απαγορεύεται η οργανωμένη αλλά και μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών για το παιχνίδι της Κυριακής (14.04, 19:00) στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ για την 28η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να σεβαστούν την απόφαση, να μην επιχειρήσουν να προσεγγίσουν το γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί και ο παραμικρός κίνδυνος τιμωρίας.

Τα ραντεβού μας ξεκινούν από τα Τέμπη!».