Skip to main content

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Εντελώς αδιάφορη η τροπολογία - Θα πάμε μέχρι το CAS

Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός, δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του προσάπτουν, υπογραμμίζει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ - «Δίνουν το πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ»

«Η νομοθετική ρύθμιση μας είναι εντελώς αδιάφορη» αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην πρώτη της αντίδραση μετά την γνωστοποίηση της νομοθετικής πρωτοβουλίας για την αλλαγή της ποινής σχετικά με το ζήτημα της πολυϊδιοκτησίας.

Λίγα λεπτά αφότου πέρασε με 156 «ναι» από τη Βουλή η εν λόγω τροπολογία, που φωτογραφίζει την υπόθεση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και της Ξάνθης, η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» ξεκαθαρίσει πως θα εξανλτήσει όλα τα ένδικα μέσα, μέχρι το CAS, προκειμένου να διερευνηθεί «νόμιμα» η υπόθεση.

«O στιγματισμός και η μείωση της αξιοπρέπειάς μας, θα είχε ως ιδανικό επιμύθιο την κλοπή του πρωταθλήματος και την απονομή του στα δικαστήρια και όχι στους αγωνιστικούς χώρους. Φαίνεται πως αυτός ήταν και ο αυτοσκοπός, άλλωστε» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ και προστίθεται:

«Από τη μια πλευρά να προσπαθούν να εμφανιστούν ως δήθεν σωτήρες του ΠΑΟΚ κι από την άλλη πλευρά να εξασφαλίσουν το πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ με φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση.

Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός, δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του προσάπτουν. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κηλιδώσει την 94χρονη ιστορία μας και η νομοθετική ρύθμιση μας είναι εντελώς αδιάφορη, δε μας χρειάζεται».

«Γι αυτόν το λόγο, θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα μέχρι το CAS και απαιτούμε νόμιμη διερεύνηση της υπόθεσης», καταλήγει η διοίκηση του ΠΑΟΚ.