Skip to main content

ΠΑΕ ΠΑΟΚ για Βιεϊρίνια: Η πόρτα του ΠΑΟΚ παραμένει ανοικτή με εντολή Ιβάν

Τι αποκάλυψε ο υπεύθυνος επικοινωνίας και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, κατά την έναρξη της συνέντευξης Τύπου του Όλαφ Ρέμπε

«Δεν θα είμαστε εμείς αυτοί που θα κλείσουμε την πόρτα του ΠΑΟΚ στον Αντελίνο Βιεϊρίνια». Αυτή είναι η εντολή του Ιβάν Σαββίδη για την περίπτωση του πρώην αρχηγού του Δικεφάλου, όπως αποκάλυψε ο υπεύθυνος επικοινωνίας και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, κατά την έναρξη της συνέντευξης Τύπου όπου ο Όλαφ Ρέμπε θα αναλύσει το αγωνιστικό πλάνο του συλλόγου.

«Κρατάμε την πόρτα ανοιχτή για τον Βιεϊρίνια έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου (σ.σ. για ελεύθερους παίκτες - 23 Οκτωβρίου)», ανέφερε ο κ. Κυριάκος. «Αν ο ίδιος αποφασίσει ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, εμείς θα συνεχίσουμε να έχουμε αυτήν την πόρτα ανοιχτή, για το μέλλον».

«Η εντολή του μεγαλομετόχου είναι ξεκάθαρη. Δεν θα είμαστε εμείς αυτοί που θα κλείσουμε την πόρτα στον Αντρέ Βιεϊρίνια, γιατί μέχρι την τελευταία ημέρα που μπορεί να παίξει ο Αντρέ για τον ΠΑΟΚ εμείς θα κρατάμε ανοιχτή αυτή την πόρτα. Εμείς οφείλουμε από σεβασμό να έχουμε αυτή την πόρτα ανοιχτή για το μέλλον...», πρόσθεσε.

Μιλώντας για τους στόχους της φετινής σεζόν, ο κ. Κυριάκος χαρακτήρισε κομβικό τον ρόλο του Όλαφ Ρέμπε στον σχεδιασμό της ΠΑΕ για το μέλλον και σημείωσε: «Ήδη από τη Γενική Συνέλευση του προηγούμενου Μαΐου, γνωρίζετε και τις προσαρμογές που πρέπει να κάνουμε για το FFP και για την εξισορρόπηση του μπάτζετ. Δύσκολος στόχος, αλλά κατά τη γνώμη μας εφικτός. Τι καταφέραμε; Αυξήσαμε τα έσοδα με το μεγαλύτερο τηλεοπτικό συμβόλαιο στην ιστορία του συλλόγου και φέρνοντας με μεγάλες προκρίσεις έσοδα από την Ευρώπη, αλλά και με πωλήσεις παικτών. Πού είναι οι προσδοκίες για την ομάδα αυτή τη στιγμή; To ρόστερ της ομάδας είναι ρόστερ πρωταθλητισμού. Δεν θέλω να επεκταθώ πολύ».

Για το κλίμα εσωστρέφειας που παρατηρείται στα πέριξ του ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Είμαστε αρκετά ανοιχτοί στο να απαντάμε σε αυτές τις εύλογες απορίες. Δεν είναι καθόλου εύλογη η κακομοιριά, η εσωστρέφεια, δεν είναι καθόλου εύλογο κάποιος που πρέπει να βάλει gps για να έρθει στην Τούμπα, να δημιουργεί εσωστρέφεια, δεν είναι εύλογο ο ΠΑΟΚ να κάνει συνομιλητή ένα λάχανο πίσω από ένα μικρόφωνο ή έναν ανύπαρκτο στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ. Αυτό το έχουμε ανεχτεί πολύ και θα αλλάξει. Όλοι εσείς ξέρετε ότι ποτέ δεν κάναμε face control, αλλά στρατηγικούς μυαλοπώληδες που δημιουργούν ασάφειες δεν θα δεχθούμε άλλο. Βέβαια αυτούς πρέπει και να τους ευχαριστήσουμε γιατί είναι ο καταλύτης στο να γινόμαστε όλο και πιο δεμένη οικογένεια...».