Skip to main content

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Να απομακρύνει άμεσα τον επικίνδυνο Αυγενάκη ο πρωθυπουργός

Ο «Δικέφαλος» καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παύσει τον υφυπουργό Αθλητισμού από τα καθήκοντά του υπογραμμίζοντας πως λειτουργεί ως «εντολοδόχος».

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά την εισήγηση-βόμβα της ΕΕΑ για την αποβολή του -μαζί με την Ξάνθη- από το πρωτάθλημα καθώς εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απομακρύνει άμεσα τον Λευτέρη Αυγενάκη από τη θέση του.

Συγκεκριμένα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ χαρακτηρίζει τον υφυπουργό Αθλητισμού «εντολοδόχο» και «επικίνδυνο» ενώ το πόρισμα της Επιτροπής ως «μνημείο υποδούλωσης» υπογραμμίζοντας πως ποτέ δεν κατάφεραν, όσες φορές και αν το προσπάθησαν, να εξοντώσουν τον σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «Δικέφαλος»:

«Η εισήγηση της ΕΕΑ είναι ένα μνημείο υποδούλωσης των -υποτίθεται- λειτουργών της στις εντολές του πολιτικού της προϊσταμένου. Ο κ. Αυγενάκης αποδείχθηκε εντολοδόχος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού στήνοντας μια υπόθεση που ως μόνο στόχο είχε την κηλίδωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Της ομάδας που έβαλε τέλος οριστικά στην ασυδοσία του Ολυμπιακού.

Από σήμερα σηκώνουμε το γάντι που έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης και απαιτούμε από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του. Είναι επικίνδυνος για τον αθλητισμό, την συνοχή της χώρας και επίορκος.

Η φούσκα, που έστησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα σκάσει στο δικό τους πρόσωπο. Να μην ξεχνάνε ότι προσπάθησαν αρκετές φορές να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ και σε κάθε τους απόπειρα βρέθηκαν οι ίδιοι πιο βαθιά χωμένοι στο βούρκο.

Σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης!».