Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020
x

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟ PAOK TV

Πώς οι φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της πειρατείας στο διαδικτυακό εγχείρημα του PAOK TV

Τον κόσμο του ΠΑΟΚ «συμπαίκτη» στην προσπάθειά της για την καταπολέμηση της πειρατείας στο διαδικτυακό εγχείρημα της, PAOK TV, θέλει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Όπως εξηγεί σε σχετική ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζει για την καταπολέμηση των φαινομένων πειρατείας του PAOK TV τη συνεργασία της με τη MEDIASTALKER.

Η Mediastalker είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται στην καταπολέμηση της πειρατείας και την παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας των οπτικοακουστικών έργων στο διαδίκτυο.

Βασισμένη σε λογισμικό Τεχνητής Νοημοσύνης και Μηχανικής Μάθησης, θα ελέγχει το internet για παράνομες ζωντανές μεταδόσεις του PAOK TV ώστε το υλικό να ελέγχεται και να διαγράφεται άμεσα.

Οι φίλοι της ομάδας, επισημαίνει ο ΠΑΟΚ, μπορούν να βοηθήσουν τη διαδικασία στέλνοντας email στο piracy@paokfc.gr με το παράνομο link που εντοπίζουν ώστε να γίνονται άμεσα ενέργειες ή να τηλεφωνήσουν στο 2310954099.

Παράλληλα θα υπάρχουν κλιμάκια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα ελέγχουν και την προβολή των αγώνων σε χώρους εστίασης και δημόσιας προβολής. «Μπορείτε και εδώ να βοηθήσετε στέλνοντάς μας την διεύθυνση και την ονομασία του καταστήματος που δείχνει το παιχνίδι χωρίς να βρίσκεται στη λίστα των HotSpots», τονίζει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

«Στη νέα μας προσπάθεια σας θέλουμε συμπαίκτες!», καταλήγει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ