Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020
x

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Τα τελευταία χρόνια ο «Δικέφαλος» παρέχει τη ευκαιρία σε όλους όσοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, να διεκδικήσουν μία κάρτα διαρκείας δωρεάν.

διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για ανέργους φιλάθλους της ομάδας ξεκίνησε από σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται πως τα τελευταία χρόνια, ο «Δικέφαλος» με πρωτοβουλία της οικογένειας Σαββίδη παρέχει την ευκαιρία σε όλους όσοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να εξασφαλίσουν θέση στην Τούμπα, να διεκδικήσουν μία κάρτα διαρκείας δωρεάν.

Θυμηθείτε την ανακοίνωση που είχε εκδόσει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη διάθεση δωρέαν εισιτηρίων διαρκείας σε ανέργους για τη σεζόν 2019-20.

Η διάθεση των διαρκείας θα πραγματοποιηθεί με κλήρωση ανάμεσα σε όσους είναι άνεργοι ως τις 15.08.2019 και ακολουθήσουν την εξής διαδικασία που θα ξεκινήσει την Δευτέρα 29.07.2019 στις 09:00 :

1. Να δημιουργήσουν λογαριασμό στο paokfc.gr/tickets και να συμπληρώσουν όλα τα διαθέσιμα πεδία (τα στοιχεία να δηλώνονται όπως ακριβώς αναγράφονται στα επίσημα έγγραφα ταυτοποίησης).

2. Όσοι έχουν ήδη λογαριασμό πρέπει να συνδεθούν και να συμπληρώσουν τα εξής δύο νέα πεδία:Α. Τον αριθμό δελτίου ανεργίας (16ψήφιος ή 18ψήφιος χωρίς τις καθέτους) Β. Τον αριθμός αναφοράς που θα βρείτε ΜΟΝΟ στο εκτυπωμένο αποδεικτικό ανανέωσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιώντας τον προσωπικό τους κλειδάριθμο στο https://eservices.oaed.gr/pls/apex/f?p=110:LOGIN_DESKTOP:1845182235504.

Παράδειγμα του εκτυπωμένου αποδεικτικού ανανέωσης που περιέχει τους δύο αριθμούς μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα διαρκέσει από τις 29.07.2019 στις 09.00 ως τις 30.07.2019 στις 19.00.Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κλήρωση και οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με email και sms βάσει των δηλωθέντων στοιχείων τους.

Οι «τυχεροί» φίλαθλοι θα παραλάβουν τα εισιτήρια διαρκειάς τους μέσω courier στη δηλωθείσα διεύθυνση του web λογαριασμού τους.Λόγω του νέου αθλητικού νόμου που απαγορεύει στον οποιονδήποτε να κατέχει δύο εισιτήρια στο όνομα του, δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όσοι φίλαθλοι πληρούν τις προϋποθέσεις και δεν έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας για τη σεζόν 2019-20.* Τα δωρεάν εισιτήρια διαρκείας θα διατεθούν στη θύρα 7. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε καλέστε στη Γραμμή

Εξυπηρέτησης Πελατών, στο 2310-954099».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ