Skip to main content

ΠΑΕ Ξάνθη: Για αυτό το λόγο δεν δόθηκαν εισιτήρια στον Άρη

Με αιχμηρό τρόπο απαντά η ΠΑΕ της ομάδας της Θράκης στις αιτιάσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τη μη χορήγησης εισιτηρίων.

Απάντηση στα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί μη χορήγησης εισιτηρίων στην ΠΑΕ Άρης για τον αγώνα με την Ξάνθη, δίνει η ΠΑΕ που εδρεύει στην ακριτική πόλη.

Χρησιμοποιώντας αιχμηρό ύφος η ΠΑΕ Ξάνθη επισημαίνει πως «προς αποκατάσταση της αλήθειας και με απόλυτο σεβασμό, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στους φιλάθλους – οπαδούς αυτού, η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ενημερώνει τον κόσμο του ΑΡΗ, εφόσον η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει την υπευθυνότητα να το πράξει και αρκείται σε αναληθή και ασαφή δημοσιεύματα, ότι ο λόγος για τον οποίο δεν παραχωρήθηκε κερκίδα (χορήγηση εισιτηρίων) στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι η εκκρεμότητα 260 πλαστών εισιτηρίων από τον περσινό αγώνα ΞΑΝΘΗ –ΑΡΗΣ».

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν ανέλαβε την ευθύνη των πράξεων των οπαδών της και η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια. Ως εκ τούτου, ας μας εξηγήσει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με ποια λογική θα «έπρεπε» η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ και η κάθε ΠΑΕ που βρίσκεται σε μια τέτοια διαδικασία, να χορηγήσει εισιτήρια», καταλήγει η ανακοίνωση της Ξάνθης.