Skip to main content

Παύθηκε από τα καθήκοντά του ο αντιδήμαρχος που κακοποίησε γαϊδούρι

Μετά και την παρέμβαση του αρμόδιου υπουργού Εσωτειρκών Μάκη Βορίδη, ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος παύθηκε από τα καθήκοντά του.

Την παύση του αντιδημάρχου που κατηγορείται για κακοποίηση γαϊδουριού ανακοίνωσε ο δήμος Ζίτσας.

Είχε προηγηθεί η παρέμβαση του υπουργού Εσωτερικών που ζήτησε από τον δήμαρχο Μιχάλη Πλιάκο να προχωρήσει στην απομάκρυνση του συγκεκριμένου στελέχους.

«Θεωρούμε απαράδεκτες και καταδικαστέες συμπεριφορές εναντίον οποιουδήποτε ζώου. Όποιος προσπάθησε να επενδύσει πολιτικά υποκαθιστώντας τους θεσμούς τον αφήνουμε στην κρίση των δημοτών», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Σεβόμενοι την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης κάναμε υπομονή και περιμέναμε να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Δεν σχολιάσαμε και δεν προβήκαμε σε καμία δήλωση, διότι είμαστε οι τελευταίοι που θα δείξουμε ασέβεια στους θεσμούς της χώρας.

Αποδεικνύοντας έμπρακτα τα λεγόμενά μας από σήμερα παύουμε από τα καθήκοντα του τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης έως να αποφανθεί η δικαιοσύνη για να μη θεωρηθεί από κανένα ότι αυτή η θέση ευθύνης θα χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε.

Σε ένα Δήμο, όπως είναι ο δικός μας φύση και θέση κτηνοτροφικός και πτηνοτροφικός, θεωρούμε απαράδεκτες και καταδικαστέες συμπεριφορές εναντίον οποιουδήποτε ζώου. Όποιος προσπάθησε να επενδύσει πολιτικά υποκαθιστώντας τους θεσμούς τον αφήνουμε στην κρίση των δημοτών.