Skip to main content

Πάγκαλος: «Τα προβλήματα με τον ΟΛΠ και την COSCO έχουν τελειώσει»

Απάντηση στην κριτική για προβλήματα στο συντονισμό του κυβερνητικού έργου έδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος μίλησε στη Βέροια με την ευκαιρία της παρουσίας του στις εκδη
«Όσοι ονειρεύονται ότι το ΠΑΣΟΚ θα έρχεται σαν λόχος συντεταγμένος στηΒουλή, τότε δεν ξέρουν τον πολιτικό μας χαρακτήρα. Το ΠΑΣΟΚ εκφράζειμια μεγάλη μερίδα του λαού και θα υπάρχουν αντιθέσεις, διενέξεις,ενδεχομένως και συγκρούσεις», υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος απαντώντας στην κριτική για προβλήματα στο συντονισμό του κυβερνητικού έργου.

Ο κ. Πάγκαλος, ο οποίος μίλησε στη Βέροια με την ευκαιρία της παρουσίας του στις εκδηλώσεις για τον πολιούχο της Άγιο Αντώνιο, τόνισε ότι τα προβλήματα με τον ΟΛΠ και την COSCO έχουν τελειώσει και πρόσθεσε πως αύριο ή μεθαύριο θα κάνει απολογισμό με την υπουργό Οικονομίας Λούκα Κατσέλη για το τι έγινε στον ΟΛΠ. Θα γίνει επίσης απολογισμός και για τους γενικούς γραμματείς, για να δουν πόσοι από αυτούς είναι ΠΑΣΟΚ. «Λειτουργούμε σε άλλο επίπεδο. Είμαστε κυβέρνηση που παίζει NBA. Εγώ δεν λέω ότι δεν υπάρχει συντονισμός, ούτε ότι υπάρχει. Θα κριθούμε στο εξάμηνο», επεσήμανε ο κ. Πάγκαλος.

Αναφερόμενος στη Ν.Δ. παρατήρησε ότι χαίρεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα προβλήματα στην οικονομία, τα οποία δεν καταλαβαίνει, διότι, όπως είπε, «αν θα πεινάσουμε, δεν θα πεινάσουμε όλοι μαζί;».

Σχολίασε και την κατάσταση στο κόμμα της Ν.Δ. λέγοντας ότι βλέπει να υπάρχουν στεναχώριες, ενώ όταν εκλέχθηκε αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ, ο ηττημένος δεν έπαθε τίποτε, ούτε έμεινε σε μια άκρη μόνος.