Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020
x

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΩΝ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΑΣΟΥΛΑ

Παράλληλα με την 5η Παγκόσμια Διάσκεψη, θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη και η Συνάντηση Γυναικών Προέδρων Κοινοβουλίων της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης.

Πραγματοποιείται σήμερα και αύριο η πέμπτη Παγκόσμια Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης (I.P.U.), με τηλεδιάσκεψη. Το κεντρικό θέμα της Διάσκεψης είναι «Ο ηγετικός ρόλος των Κοινοβουλίων για έναν πιο αποτελεσματικό πολυμερισμό που θα προσφέρει ειρήνη και βιώσιμη ανάπτυξη για τους λαούς και τον πλανήτη».

Παράλληλα με την 5η Παγκόσμια Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων, θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη και η Συνάντηση Γυναικών Προέδρων Κοινοβουλίων της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης.

Στην τηλεδιάσκεψη θα συμμετάσχουν, ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας -ο οποίος έχει αποστείλει και οπτικοακουστικό μήνυμα που θα προβληθεί κατά την διάρκεια της συζήτησης- καθώς και η επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Διακοινοβουλευτική Ένωση, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, και ο Ειδικός Γραμματέας της Βουλής κ. Βασίλειος Μπαγιώκος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ