Skip to main content

Παίζει ο Σαλπιγγίδης, δύσκολα ο Βιεϊρίνια

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο ισχίο, γυμνάστηκε κανονικά, και θα βρίσκεται, κατά πάσα πιθανότητα, στο ματς της Κυριακής. «Δύσκολα θα παίξει με Πανιώνιο ο Βιεϊρίνια», δήλωσε ο Παν
Κανονικά μπορεί να υπολογίζει, πλέον, στις υπηρεσίες του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάκης Χάβος. Στην προπόνηση που έγινε στην Τούμπα, ο διεθνής επιθετικός έδειξε υγιής και έτοιμος να προσφέρει στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Γιγής, μίλησε αναφορικά με τον τραυματισμό του Αντελίνο Βιεϊρίνια και δήλωσε πως δύσκολα θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής. "Με μία πρώτη εκτίμηση δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό. Ο Βιεϊρίνια δέχτηκε ένα χτύπημα, το οποίο συνήθως δεν οδηγεί σε κάτι σοβαρό. Μπορεί να φαίνεται αρχικά σοβαρό, από τις αντιδράσεις του παίκτη, γιατί πονάει πάρα πολύ. Ευτυχώς ο τραυματισμός του δεν είναι σε κάποιο ζωτικό σημείο, όπως σε κάποια άρθρωση κάτι που θα σήμαινε μεγαλύτερη διάρκεια εκτός ομάδας. Από εκεί και πέρα περιμένουμε να περάσουν λίγες ώρες, για να κάνουμε την μαγνητική και να δούμε ακριβώς. Περιμένουμε να περάσει χρόνος για να έχουμε και καλύτερα αποτελέσματα στην μαγνητική. Πάντως, είναι πολύ δύσκολο να προλάβει τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Από βδομάδα νομίζω ότι θα κάνει κανονικά προπονήσεις".