Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021
x

ΠΑΚΕΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ

Οι κάτοικοι του δήμου Νεάπολης-Συκεών έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να προσφέρουν την έμπρακτη βοήθειά τους στους πληγέντες της Καρδίτσας.

Ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης, ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και αισιοδοξίας έστειλε ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, μέσα από τα φορτία με τρόφιμα, ρουχισμό και είδη πρώτης ανάγκης που παραδόθηκαν στους πλημμυροπαθείς, πληγέντες κατοίκους της Καρδίτσας και των γύρω χωριών, που δοκιμάζονται στις πολύ δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η επέλαση του φονικού τυφώνα «Ιανός».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η πρωτοβουλία του δημάρχου Σίμου Δανιηλίδη για άμεση συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας βρήκε θερμή ανταπόκριση από δημότες και κατοίκους του δήμου που έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να προσφέρουν την έμπρακτη βοήθειά τους, εκφράζοντας με τον τρόπο τους την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας, με τη βοήθεια της μεταφορικής εταιρείας «Αφοί ΞΑΝΘΗ», που αφιλοκερδώς μετέφερε και παρέδωσε τα δέματα που μαζεύτηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Καρδίτσας για να διανεμηθούν μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

«Η δημοτική μας Αρχή ανέλαβε τη συμβολική πρωτοβουλία να στηρίξουμε την προσπάθεια που καταβάλλει η δημοτική Αρχή Καρδίτσας για τον επαναφορά της πόλης σας στους κανονικούς της ρυθμούς. Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές, η ανακούφιση των συνανθρώπων μας αποτελεί επιτακτική υποχρέωση όλων μας» σημειώνει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης ευχόμενος «καλή δύναμη, ταχεία επαναφορά στην κανονικότητα με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Θα είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε αναγκαία βοήθεια».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ