Skip to main content

Πάκο Ερέρα: Ήταν δύσκολο το παιχνίδι αλλά τα καταφέραμε

Ο προπονητής του Άρη σχολίασε την καλή εμφάνιση του Λεβαδειακού και μίλησε για την αμυντική λειτουργία και την κούραση που υπάρχει στην ομάδα του.

Tην τρίτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες, με τα γκολ του Γιουνές στο 20’ με πέναλτι και του Ματέο Γκαρσία στο 56’, πέτυχε ο Άρης, με τον προπονητή των «κιτρίνων», Πάκο Ερέρα να σχολιάζει την καλή εμφάνιση του Λεβαδειακού αλλά να μιλάει και για την αμυντική λειτουργία και την κούραση που υπάρχει στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η αλήθεια είναι, ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι ο Λεβαδειακός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και για αυτό έδωσα και συγχαρητήρια στον προπονητή του, μας δυσκόλεψαν και έκαναν το παιχνίδι πιο περίπλοκο από ότι πιστεύαμε, η αλήθεια είναι ότι εμείς είμασταν λίγο νωθροί αλλά τα καταφέραμε.

Δουλεύουμε κάθε βδομάδα πάνω στην άμυνα και μελετάμε αυτά που πιστεύουμε ότι έχει ως δυνατά σημεία ο αντίπαλος και πιστεύουμε ότι μπορεί να μας απειλήσει.

Νομίζω ότι τα πόδια μας ήταν λίγο βαριά είχαμε μια εβδομάδα πολύ μεγάλη δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά και ίσως γι’ αυτό η ομάδα να μην ήταν τόσο ζωντανή και φρέσκια όσο περιμέναμε αλλά η αλήθεια είναι ότι εμείς δουλεύουμε και δεν έχουμε κάποια άλλα προβλήματα