Skip to main content

Πάλι με έξι επαγγελματίες ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Προμηθέα

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα έχει στη διάθεσή του για την αυριανή αναμέτρηση τους Θοδωρή Ζάρα, Αντώνη Κόνιαρη, Τζαμάλ Τζόουνς και Σταύρο Σχίζα.

Με μία προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο «PAOK Sports Arena», ολοκληρώθηκε η μετ’ εμποδίων προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο στις 18:00 για την 2η αγωνιστική της πρώτης φάσης των play-off της Basket League.

Στην προπόνηση τoυ «Δικεφάλου» συμμετείχαν οι εννέα καλαθοσφαιριστές που είχαν ταξιδέψει στην Πάτρα για το πρώτο παιχνίδι της σειράς (Τζέφερσον, Χρυσικόπουλος, Τέπιτς, Τσόχλας, Μαργαρίτης, Γκος, Τανούλης, Ιατρίδης και Κόνσουλας), αλλά και οι Βακουφτσής, Κλωνάρας.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα έχει και σε αυτό το παιχνίδι στη διάθεσή του, τους Θοδωρή Ζάρα (θλάση στον αριστερό προσαγωγό) και Αντώνη Κόνιαρη (ενοχλήσεις στη μέση), όπως φυσικά και τους Τζαμάλ Τζόουνς και Σταύρο Σχίζα, που συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους, αλλά έχουν τεθεί εκτός ομάδας εδώ και καιρό λόγω των σοβαρών τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Σημειώνεται πως μετά την ολοκλήρωση του «ασπρόμαυρου» προγράμματος προπονήθηκε στο «Παλατάκι» και η αχαϊκή ομάδα.