Skip to main content

Παλιάντζας (μάνατζερ): Ο Φλιώνης θα παρουσιαστεί αγνώριστος φέτος(vid)

«O Δημήτρης πείσθηκε ότι θα είναι βασικό κομμάτι της νέας εποχής, φέτος θα είναι καλύτερος», είπε ο ατζέντης του νεαρού γκαρντ του Άρη

Για την παραμονή του Δημήτρη Φλιώνη στον Άρη μίλησε στον ρ/σ «Arena», ο Βασίλης Παλιάντζας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του νεαρού γκαρντ του «Αυτοκράτορα»:

Για την απόφαση του Δημήτρη Φλιώνη να ανανεώσει με τον Άρη: «Το σίγουρο είναι ότι λειτούργησε με το συναίσθημα και τη λογική παράλληλα, πιστεύει στο πλάνο του κόουτς έπαιξε ρόλο η συνομιλία που είχαν. Το συναίσθημα έπαιξε τον τελικό και καταλυτικό ρόλο. Ο Δημήτρης Φλιώνης είναι από έξι χρονών στον Άρη, είναι πολύ δύσκολο, τον κατέβαλλε ψυχολογικά, ήταν σε δύσκολη και πρωτόγνωρη θέση γι’ αυτόν. Με στήριξη από το περιβάλλον του πήρε την απόφαση που θεωρούμε την καλύτερη για το μέλλον του».

Για τον ρόλο του Φλιώνη στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων»: «Ο Άρης είναι μεγάλος σύλλογος, αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνικού μπάσκετ. Πιστεύουμε ότι η νέα διοίκηση και ο προπονητής θα ανταπεξέλθουν στο στοίχημα, ο Δημήτρης πείσθηκε ότι θα είναι βασικό κομμάτι της νέας εποχής του Άρη, δουλεύει όσο ποτέ άλλοτε. Να περιμένετε ότι θα παρουσιαστεί αγνώριστος, πολύ καλύτερος.

Βάζει κι άλλα πράγματα στο παιχνίδι, μέσα στη χρονιά είναι δύσκολο για έναν αθλητή να δουλέψει σε ατομικό επίπεδο. Συνήθως εκεί που δουλεύουν για τον εαυτό τους είναι την καλοκαιρινή περίοδο. Ήταν πάντα στις εθνικές ομάδες, αυτό το καλοκαίρι θα μπορέσει να δουλέψει να βάλει πράγματα ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, στο πίσω μέρος του γηπέδου είναι σε υψηλό επίπεδο. Είναι ωριμότερος από ποτέ, ευχαριστημένος και ικανοποιημένος που έληξε αυτή η διαδικασία».

Για τις προτάσεις που είχε από άλλες ομάδες, μεταξύ άλλων και το Λαύριο: «Ήταν πολύ τιμητική η πρόταση, είναι ένα κόσμημα, είναι τυπικοί επαγγελματίες, αυτά προσμετρήσαμε, αυτή η πρόταση είχε διαχωριστεί και το οικονομικό μέρος ήταν πολύ ικανοποιητικό. Είχε έρθει σε συμφωνία με την ομάδα, το θέμα ήταν τελειωμένο και παίχτηκε στις λεπτομέρειες η αλλαγή πλεύσης. Σε συγκεκριμένη στιγμή κάλεσαν κάποιοι άνθρωποι και εκεί άλλαξαν τα δεδομένα και εκεί ο αθλητής σκεφτόταν πως θα το αναιρούσε».