Skip to main content

Πάμπλο Γκαρσία: ΠΑΟΚ είμαστε πάντα όλα πηγαίνουν στραβά

«Είμαστε συνηθισμένοι το έπαθα και εγώ ως ποδοσφαιριστής και το ξέρω», δήλωσε ο Ουρουγουανός τεχνικός του Δικεφάλου μετά το ματς με τον Αστέρα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα με 2-0.

Αυτή ήταν η 11η αγωνιστική που ο Δικέφαλος έμεινε αήττητος τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova: 

Θέλει υπομονή και στήριξη τα αλλάξαμε όλα. Τα παιδιά θέλουν χρόνο. Είναι δύσκολο γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα και κάθε Κυριακή πρέπει να κερδίζουμε. Θα κάνουμε καλή ομάδα, να έχετε εμπιστοσύνη ότι θα κάνουμε καλή ομάδα.

Σήμερα ήταν στραβά πάντα είναι στραβά για τον ΠΑΟΚ. Είμαστε συνηθισμένοι το έπαθα και εγώ ως ποδοσφαιριστής και το ξέρω. Το σημαντικό είναι ότι θα κάνουμε καλή ομάδα.

Η ομάδα είχε εμπιστοσύνη ότι θα κερδίσει μιλήσαμε στα αποδυτήρια. Τα παιδιά δώσανε καρδιά τα δώσανε όλα,. Κάναμε καλή άμυνα και καλή δουλειά και θα είχαμε ευκαιρίες ευτυχώς βάλαμε το γκολ».

Για το αν ήταν πιο δύσκολο με την άδεια Τούμπα:

«Πολλά παιδιά ακόμα δεν είδαν την Τούμπα γεμάτη είναι όλα θέμα ψυχολογίας. Προσπαθούμε να το μεταφέρουμε στους παίκτες . Να ξέρουν που είναι, τι ομάδα είμαστε τα παιδιά είναι έξυπνα και καταλαβαίνουν».

Για το ματς με τη Γραναδα:

«Βήμα βήμα κάθε ματς ξέρουμε ότι δεν έχουμε ελπίδες στην Ευρώπη αλλά πρέπει να παίξουμε. Θα παίξουμε με μια ισπανική ομάδα και πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα. Πρέπει να πάρουν ευκαιρίες τα παιδιά».