Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020
x

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Ο στόχος είναι να εργαστούμε για να διατηρηθεί, όπως είπα χθες, και να επαυξηθεί το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, τόνισε ο νέος ΥΠΕΘΑ.

Κινητικότητα στο Αιγαίο «υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει, αλλά θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να έχουν εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις και στο προσωπικό τους» δήλωσε, κατά την προσέλευσή του στο υπουργικό συμβούλιο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Για τα νέα καθήκοντα που ανέλαβε, τα χαρακτήρισε ως «πρόκληση για όλους». Όπως είπε, «έχει εξαιρετικό βάρος ευθύνης το αξίωμα, αλλά από την άλλη θα αποδειχθεί αν είμαστε για τα δύσκολα. Εγώ νομίζω πως είμαστε για τα δύσκολα.Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος είναι να εργαστούμε για να διατηρηθεί, όπως είπα χθες, και να επαυξηθεί το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων. Γι' αυτό θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με την ηγεσία και το σύνολο του εξαιρετικού έμψυχου υλικού των Ενόπλων Δυνάμεων. Ήδη, από τώρα, καταβάλλουμε τις μεγάλες προσπάθειες που πρέπει να καταβάλλουμε σαν στρατιώτες» τόνισε ο ΥΠΕΘΑ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ