Skip to main content

Παναγούλης:SMS για δωρεάν λεωφορεία από Αθήνα για την ομιλία Τσίπρα

Από ό,τι υπολογίζουμε 100 πούλμαν από 50 άτομα θα έφευγαν από την Αθήνα, υποστήριξε ο Στάθης Παναγούλης - Τι αναφέρει το μήνυμα

«Απόβαση» στελεχών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ για την αποψινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη φαίνεται πως οργανώνει η Κουμουνδούρου.


Όπως αποκάλυψε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης, το κομματικό επιτελείο έστειλε χιλιάδες sms σε στελέχη και υποστηρικτές, ενημερώνοντας ότι έχουν ναυλωθεί λεωφορεία για να τους μεταφέρουν δωρεάν από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το κείμενο του μηνύματος που φαίνεται πως αποστάλθηκε η μετακίνηση είναι δωρεάν. Μάλιστα στο ίδιο μήνυμα, το οποίο δημοσιεύει το protothema.gr, τονίζουν την ανάγκη για μια μεγάλη συγκέντρωση για «επικοινωνιακούς λόγους, αλλά και για λόγους ασφαλείας».

Δείτε το μήνυμα:



Σύμφωνα με τον Στάθη Παναγούλη, που μίλησε το πρωί της Παρασκευής στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6», «από ό,τι υπολογίζουμε 100 πούλμαν από 50 άτομα θα έφευγαν από την Αθήνα».

Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος παρατήρησε ότι «έχουν να φάνε τέτοια φόλα από τη Λάρισα και πάνω που δεν το περιμένουν στις εκλογές», εκτιμώντας ότι «σε κανέναν νομό της Βόρειας Ελλάδας δεν θα περάσει το 10% ο ΣΥΡΙΖΑ».