Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020
x

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ - ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ

Οι οργανωμένοι του «τριφυλλιού» ανακοίνωσαν πως την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο προκειμένου ο νυν μεγαλομέτοχος να αποχωρήσει από την ΠΑΕ.

Την απόφαση να απέχει από το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής εναντίον του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ πήρε η Θύρα 13 καλώντας τον Γιάννη Αλαφούζο να παραδώσει τις μετοχές του στον «πράσινο» Ερασιτέχνη.

Παράλληλα, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού ανακοίνωσαν πως το μεσημέρι της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο προκειμένου ο νυν μεγαλομέτοχος να αποχωρήσει από την ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι υποστηρικτές του «τριφυλλιού»:

«6 χρόνια από τότε που ο Γιάννης Αλαφούζος ανέλαβε τις τύχες του Παναθηναϊκού μας και οι δόξες – οι νίκες – οι χαρές – η ευτυχία, λέξεις ταυτόσημες με το ιστορικό όνομα του συλλόγου, έχουν αντικατασταθεί με τη μιζέρια, την εξαθλίωση, την κατάντια. Στην αρχή πιστέψαμε, μετά κάναμε υπομονή, αλλά προδοθήκαμε και σίγουρα αδρανήσαμε και εμείς τα τελευταία χρόνια.

Ήρθε πια η ώρα για πράξεις. Αρχής γενομένης από την Κυριακή 22/9, που καλούμε όλο τον κόσμο της θύρας 13 και του Παναθηναικού στις 14:00 στο γήπεδο της Λεωφόρου σε μια μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας όπου ειρηνικά θα φωνάξουμε και θα απαιτήσουμε τα αυτονόητα: να αποχωρήσει ΤΩΡΑ από την ΠΑΕ ο κύριος υπεύθυνος της σημερινής κατάστασης (ας πάει στα τσακίδια) και να παραδώσει τις μετοχές του στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ. Έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια έχει αποτύχει παταγωδώς όσον αφορά την ομάδα και σύντομα θα μας οδηγήσει στα βράχια…καλύτερα οι μετοχές να ανήκουν στο Σύλλογο παρά σε αυτόν… Στη συνέχεια θα πάμε όλοι μαζί στο κλειστό του ΟΑΚΑ να τιμήσουμε και εμείς από την πλευρά μας τους αξέχαστους δικούς μας ανθρώπους: τον Παύλο και τον Θανάση που τους αγαπήσαμε όσο κανέναν άλλο…Μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ θα πάμε στη Λεωφόρο να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα με τον ακατανόμαστο. Από τους συνδέσμους μας δεν θα πάει κανείς στο γήπεδο, κανείς δεν θέλει να συμμετάσχει σε αυτήν την κωμωδία που έχουν στήσει οι παίχτες και η διοίκηση.

Η αποχή ισχύει μόνο για το ντέρμπι και όχι για όλα τα παιχνίδια…

ΑΘΗΝΑ ΘΥΡΑ 13

ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΘΥΡΑ 13

ΠΑΤΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 13

WEST BLOCK ΘΥΡΑ 13

ΘΥΡΑ 13 ΕΠΑΡΧΙΑΣ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ