Skip to main content

Παναθηναϊκός: Αύριο ξεκαθαρίζει για Κουρμπέλη - Νάγκι ενόψει Τούμπας

Οι δύο ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» αποχώρησαν με προβλήματα χθες από την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ και σήμερα αισθάνονταν ακόμη ενοχλήσεις.

Την προετοιμασία τους ενόψει της μεθαυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης κυπέλλου εναντίον του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν σήμερα στο «Γ. Καλαφάτης», οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα του χθεσινού παιχνιδιού εναντίον του «Δικεφάλου» έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Απών από το «πράσινο» πρόγραμμα ήταν ο Κωνσταντίνος Κότσαρης που έμεινε κλινήρης λόγω ίωσης ενώ ο Γιώργος Δώνης περιμένει την αυριανή προπόνηση των για να δει αν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς της Τούμπας τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Ντομινίκ Νάγκι.

Υπενθυμίζεται πως ο Έλληνας διεθνής χαφ αρχηγός του «τριφυλλιού» που έγινε αλλαγή εξαιτίας μιας ενόχλησης στη γάμπα ναι μεν χθες ήταν καλύτερα αλλά ακόμα η ενόχληση δεν τον είχε αφήσει ενώ ο Ούγγρος εξτρέμ έχει ένα αιμάτωμα στο γόνατο το οποίο προήλθε από το πάτημα του Δημήτρη Γιαννούλη.