Skip to main content

Παναθηναϊκός: Χωρίς τέσσερις παίκτες του βασικού κορμού κόντρα στον Άρη

Οι Μαουρίσιο, Καρλίτος, Ρούμπεν και Χατζηγιοβάνη έμειναν εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού από τον αυριανό αγώνα με τον Άρη.

Ο κορωνοϊός άφησε πολύ έντονο το αποτύπωμά του και στον Παναθηναϊκό, ενόψει του αυριανού (05/01, 21:30) αγώνα με τον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τη 16η αγωνιστική της Super League, καθώς στην αποστολή που ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης (04/01) ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμειναν εκτός τέσσερις παίκτες του βασικού κορμού.

Ο λόγος για τους Μαουρίσιο (που ανακοίνωσε ο ίδιος νωρίτερα στην ημέρα πως έχει προσβληθεί απ’ την Covid-19), Καρλίτος, Ρούμπεν και Χατζηγιοβάνη.

Ως εκ τούτου οι πράσινοι θα παραταχθούν στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τους κιτρινόμαυρους»χωρίς δύο απ’ τους πλέον βασικούς παίκτες τους στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αλλά και χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους στη σεζόν Καρλίτος Λόπεθ.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Άρη: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Αλεξανδρόπουλος, Λούντκβιστ, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Παλάσιος, Βιτάλ, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Κώτσιρας, Σάρλια Πούγγουρας, Ιωαννίδης και Μακέντα.