Skip to main content

Παναθηναϊκός: Καμία μονομερής κίνηση για μειώσεις σε παίκτες

Ο Φραν Βέλεθ διέψευσε κατηγορηματικά την οποιαδήποτε κουβέντα ή νύξη του «τριφυλλιού» στον ίδιο ή στον ατζέντη του για μείωση στις αποδοχές του.

Το τελευταίο 24ωρο καλλιεργήθηκαν διάφορα σενάρια από τη Θεσσαλονίκη πως ο Παναθηναϊκός προσέγγισε στις αρχές της εβδομάδας τον εκπρόσωπο του Φραν Βέλεθ (που έχει ήδη υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους «πράσινους» με ημερομηνία έναρξης την 1η Ιουλίου), προκειμένου να προτείνει στην πλευρά του Ισπανού νυν στόπερ του Άρη μείωση 25% των αποδοχών του.

Τονίζονταν μάλιστα, πως η πρόταση των ανθρώπων του «τριφυλλιού» έγινε λόγω της οικονομικής κρίσης που θα δημιουργήσει ο κορωνοϊός, καθώς το συμβόλαιο του Ίβηρα αμυντικού υπεγράφη πριν το ξέσπασμα της πανδημίας.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, από τον Παναθηναϊκό ξεκαθάριζαν με πολύ έντονο τόνο, πως ένα τόσο σοβαρό θέμα, όσο αυτό της οικονομικής συνεργασίας των ομάδων με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές, η κεντρική απόφαση της ΠΑΕ είναι να ακολουθήσει σε απόλυτο βαθμό όσα αποφασιστούν κεντρικά από τη Super League. Κι αφού πρώτα ο συνεταιρισμός συνεννοηθεί με τους ποδοσφαιριστές και τον ΠΣΑΠ σε θέματα πιθανών μειώσεων και ψαλιδιών στα συμβόλαια και ξεκαθαρίσει το αν θα ξεκινήσει εκ νέου ή όχι το πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας.

«Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να προχωρήσει σε μονομερείς κινήσεις πάνω στο θέμα των συμβολαίων των παικτών. Κι αυτό από τη μεριά μας είναι ξεκάθαρο» ήταν το σχόλιο των στελεχών της διοίκησης, βάζοντας «τελεία» στο όλο ζήτημα.

Αντίστοιχα... έκπληκτος με τα σενάρια περί «προταθέντων μειώσεων» στο συμβόλαιό του, δήλωνε και ο Φραν Βέλεθ, διαψεύδοντας κατηγορηματικά την οποιαδήποτε κουβέντα ή νύξη του Παναθηναϊκού στον ίδιο ή στον ατζέντη του για το συγκεκριμένο θέμα.