Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020
x

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ PLAY-OFF Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ

Οι «πράσινοι» θα πορευτούν με τον 50χρονο τεχνικό στο τιμόνι τους για τα 10 παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος ολοκληρώνοντας τη σεζόν χωρίς κραδασμούς.

Νέα ανατροπή δεδομένων στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού, καθώς εκεί που όλα έδειχναν πως ήταν θέμα ημερών το πολύ πιο άμεσο διαζύγιο με τον Γιώργο Δώνη, αυτός θα παραμείνει στο τιμόνι του «τριφυλλιού» μέχρι την ολοκλήρωση των play-off.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, η διαρροή στα ΜΜΕ της επιστολής που έστειλε ο Γιάννης Αλαφούζος προς τον 50χρονο τεχνικό, είχε φέρει τις δύο πλευρές στα άκρα και μάλιστα η διοίκηση των «πράσινων» σχεδίαζε να πάει με υπηρεσιακή λύση στα δέκα παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος.

Από το βράδυ της Κυριακής, ωστόσο, υπήρξε μία σειρά από  επαφές ανθρώπων της ομάδας με τον κ. Δώνη, που οδήγησαν σε εκτόνωση της κατάστασης ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ούτως ώστε να πορευτεί το ποδοσφαιρικό τμήμα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ηρεμία στα play-off, διότι μετά τα όσα είχαν γίνει, υπήρχε τεράστιος κίνδυνος να παρουσιάσει η ομάδα, εικόνα διάλυσης στα τελευταία δέκα ματς της σεζόν. Πόσω μάλλον, εάν έφευγε ο προπονητής της λίγες μέρες πριν από τη σέντρα του πρώτου αγώνα και το 40% του ρόστερ ήταν στον αέρα.

Ζητήθηκε λοιπόν να πέσουν οι τόνοι από όλες τις πλευρές και να χωρίσουν τους δρόμους τους με ηρεμία και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αξιοπρέπεια και σεβασμό στο φινάλε της χρονιάς. Κάτι που ήθελε πολύ κι ο Γιώργος Δώνης παρά τη δεδομένη πικρία του απ’ την τροπή που πήραν τα πράγματα και τους σε βάρος του χειρισμούς εδώ και καιρό.

Ως εκ τούτου, ο έμπειρος κόουτς θα μείνει στο τιμόνι της αθηναϊκής ομάδας ως το τέλος της περιόδου για να ολοκληρώσει και τη δεύτερη χρονιά του στην ομάδα, ενώ φαίνεται πως υπάρχει (σε πρώτη φάση) διάθεση για να βρεθεί η χρυσή τομή και στο θέμα της αποζημίωσής του.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ