Skip to main content

Παναθηναϊκός: Μήνυμα Μπακογιάννη για Βοτανικό - Η θέση του Ερασιτέχνη

Οι «πράσινοι» υπογραμμίζουν πως ο τρόπος και ο χρόνος που θα κινηθεί ο δήμαρχος Αθηναίων θα δείξει τις πραγματικές του προθέσεις.

Τοποθέτησε για τον Βοτανικό, με την οποία προαναγγέλλει συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη πρόταση εντός του καλοκαιριού που απαιτεί τη συνεννόηση όλων στον Παναθηναϊκό, έκανε διαδικτυακά ο Κώστας Μπακογιάννης.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Αθηναίων ανήρτησε στο Facebook τα παρακάτω:

«Εδώ και πολλά χρόνια γίνεται μία αέναη συζήτηση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Εδώ και χρόνια ο κόσμος της ιστορικής ομάδας ακούει… αλλά δεν βλέπει.

Εμείς δουλεύουμε. Προετοιμαζόμαστε μεθοδικά ώστε μέσα στο καλοκαίρι να μιλήσουμε με συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη πρόταση, με στρατηγική.

Γιατί έχει έρθει η ώρα να περάσουμε στη λύση, όχι με λόγια αλλά με πράξεις.

Πράξεις που περιλαμβάνουν μελέτη, σχέδιο, κοστολόγηση, και τη συνεννόηση όλων μας.

Όχι ευχές, όχι εξαγγελίες αλλά μόνο έργο. Αυτό έχουμε μπροστά μας και αυτό επιδιώκουμε όλες οι πλευρές που το σχεδιάζουμε».

Από τη μεριά του, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε τη στάση του απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη υπογραμμίζοντας πως ο τρόπος και ο χρόνος που θα κινηθεί ο δήμαρχος Αθηναίων θα δείξει τις πραγματικές του προθέσεις.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» αναφέρουν:

«Ο κ. Μπακογιάννης στις συναντήσεις μας δείχνει να είναι ειλικρινών προθέσεων. Διαβάσαμε την δήλωση του, που μιλάει για ανακοινώσεις το καλοκαίρι.

Αν μέχρι τις αρχές Ιουλίου δεν ανακοινώσει την δημιουργία της Παναθηναϊκής πολιτείας ή αν δεν ανακοινώσει τίποτα θα είναι η επιβεβαίωση ότι προχωράει το σχέδιο τους για ανέγερση μόνο του ποδοσφαιρικού γηπέδου».