Skip to main content

Πανελλαδικές: Τέσσερα μαθήματα εξετάζονται αύριο για υποψήφιους των ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων επανέρχονται την Παρασκευή 25 Ιουνίου στα εξεταστικά κέντρα για να διαγωνιστούν σε τέσσερα μαθήματα.

Τρεις ημέρες απομένουν στους υποψηφίους των Επαγγελματικών λυκείων για να ολοκληρώσουν τον κύκλο των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021.

Οι υποψήφιοι επανέρχονται την Παρασκευή 25 Ιουνίου στα εξεταστικά κέντρα για να διαγωνιστούν σε τέσσερα μαθήματα: Ηλεκτρικές Μηχανές, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ναυσιπλοϊα και Ναυτικές Μηχανές.

Η επόμενη ημέρα εξετάσεων με τέσσερα μαθήματα είναι το Σάββατο 26 Ιουνίου και η τελευταία ημέρα, η Δευτέρα, 28 Ιουνίου κατά την οποία θα διαγωνιστούν σε τρία μαθήματα.

Σήμερα Πέμπτη, 24 Ιουνίου οι υποψήφιοι εξετάστηκαν στα μαθήματα Υγιεινή, Προγραμματισμό Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και Στοιχεία Μηχανών.

Να σημειωθεί ότι οι μαθητές των Γενικών Λυκείων έχουν ολοκληρώσει τις εξετάσεις.

Οι υποψήφιοι όλες τις προηγούμενες ημέρες προσέρχονται στις εξετάσεις με όλα τα προστατευτικά μέτρα κατά του κορωνοϊού (μάσκες, αποστάσεις, ατομική υγιεινή) και έχοντας κάνει τα δύο self test.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 8:30 π.μ. και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8.00 π.μ.. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.