Skip to main content

Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών από αύριο στον δήμο Νεάπολης - Συκεών

Η φετινή 24η Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών είναι αφιερωμένη στην πλούσια ελληνική παράδοση, που, όπως τονίζουν οι διοργανωτές.

Μία εκδήλωση μουσικής πανδαισίας, συνάντησης ταλαντούχων και δημιουργικών ανθρώπων κάθε ηλικίας, υπόσχεται ο Δήμος Νεάπολης - Συκεών από αύριο 18 έως τις 20 Ιανουαρίου στην 24η Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών.

«Δεκάδες χορωδίες και εκατοντάδες μαγικές φωνές παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, και ανθρώπων δημιουργικών από ολόκληρη την Ελλάδα, θα ενωθούν για ακόμα μία χρονιά στο δήμο Νεάπολης-Συκεών για να αναδείξουν την ξεχωριστή φιλοσοφία της χορωδιακής μουσικής», σημειώνει η ανακοίνωση του δήμου.

Η φετινή 24η Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών είναι αφιερωμένη στην πλούσια ελληνική παράδοση, που, όπως τονίζουν οι διοργανωτές «απεικονίζοντας εύγλωττα και ανάγλυφα την ιδιαιτερότητα, την ποιότητα και την ιδιοσυστασία του λαού μας, εξακολουθεί και σήμερα να αρδεύει τον πολιτιστικό μας χώρο και να προσθέτει στοιχεία από τις εθνικές μας ρίζες, βοηθώντας μας, σήμερα περισσότερο από ποτέ, να ξαναβρούμε τη θέση που μας αρμόζει στο παγκόσμιο πολιτιστικό γίγνεσθαι».

Η εκδήλωση έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό, πραγματοποιείται στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών, στις 6.30.