Κυριακή 21 Ιουλίου 2019
x

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Ο αγώνα διεξάγεται με ηλεκτρικά τηλεκατευθυνόμενα ανεμόπτερα και οι χειριστές αεραθλητές τα πετούν πάνω από το αεροδρόμιο, σε διάφορες φάσεις.

Το Πανελλήνιο Κύπελλο Αερομοντελισμού κατηγορίας F5JGR συνδιοργανώνουν την Κυριακή η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η αερολέσχη Σερρών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 π.μ. στο αεροδρόμιο «Εμμανουήλ Παππάς» Σερρών.

Πρόκειται για έναν αγώνα ο οποίος διεξάγεται με ηλεκτρικά τηλεκατευθυνόμενα ανεμόπτερα. Οι χειριστές αεραθλητές, πετούν τα τηλεκατευθυνόμενα ανεμόπτερα πάνω από το αεροδρόμιο, σε διάφορες φάσεις, συνδυάζοντας χρόνους και προσγειώσεις ακριβείας σε box σχεδιασμένο στο διάδρομο προσγείωσης.

Επιπροσθέτως, οι αεραθλητές υποχρεούνται να τηρούν πιστά τον Αγωνιστικό Κανονισμό που έχει συνταχθεί από την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία και έχει εγκριθεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Ο εν λόγω αγώνας είναι μοναδικός σε όλη την Ελλάδα για το 2019, συνεπώς προβλέπεται να συμμετάσχουν πλήθος αερομοντελιστών και μέλη αερολεσχών με τις οικογένειες και τους συνοδούς τους.

Η αθλητική αυτή εκδήλωση αναμένεται να αποτελέσει άριστη τουριστική προβολή της πόλης των Σερρών και της ευρύτερης περιοχής, αφού οι επισκέπτες, εκτός από την παρακολούθηση του αγώνα, θα επισκεφτούν την πόλη και τα αξιοθέατα των Σερρών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ