Skip to main content

Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ ενόψει ΑΕΚ - Επιστρέφει ο Ελ Καντουρί

Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρης Πέλκας συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στη διάθεση του Άμπελ Φερέιρα για το επικείμενο παιχνίδι.

Την προετοιμασία τους για την αυριανή καθοριστική αναμέτρηση εναντίον της ΑΕΚ στην Τούμπα ολοκλήρωσαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά, η τελευταία προπόνηση του «Δικεφάλου περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, οικογενειακό δίτερμα στο μισό γήπεδο και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρης Πέλκας συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στη διάθεση του Άμπελ Φερέιρα για το επικείμενο παιχνίδι. Στην αποστολή επιστρέφει ο Ομάρ Ελ Καντουρί, που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Χοσέ Κρέσπο και Λέο Ζαμπά, ο Γιόζιπ Μίσιτς και ο τραυματίας Ντούγκλας Αουγκούστο.

Αναλυτικά, την «ασπρόμαυρη» αποστολή απαρτίζουν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι , Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Τσιγγάρας, Στοχ, Λημνιός, Λάμπρου, Ακπόμ, Σβιντέρσκι και Τζόλης.