Skip to main content

Πανέτοιμη για την πρώτη νίκη η Εθνική

Πανέτοιμη να πετύχει την πρώτη της νίκη είναι η Εθνική Ομάδα απέναντι στη Λετονία στο «Γ. Καραϊσκάκης», στις 21.45, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2012. 100 συμμετοχές συμπληρώνει ο Γιώρ
Έτοιμη να πετύχει την πρώτη της νίκη είναι η Εθνική Ομάδα απέναντι στη Λετονία στο «Γ. Καραϊσκάκης», στις 21.45, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2012.

Οι Έλληνες διεθνείς θα προσπαθήσουν να συνδυάσουν τη νίκη με μια καλή εμφάνιση που θα τονώσει την ψυχολογία τους εν όψει της αναμέτρησης της Τρίτης που ακολουθεί απέναντι στο Ισραήλ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Σηφάκης, με αμυντικό δίδυμο τους Παπασταθόπουλο, Α. Παπαδόπουλο, τον Τοροσίδη δεξιά και τον Τζαβέλλα αριστερά. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Κατσουράνης, Τζιόλης και Καραγκούνης. Δεξί χαφ θα αγωνιστεί ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Νίνης και στην κορυφή ο Μήτρογλου.

Την αποστολή της Εθνικής Ομάδας συμπληρώνουν Τζόρβας, Βύντρα, Μαλεζάς, Σπυρόπουλος, Καφές, Φετφατζίδης και Λυμπερόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Καραγκούνης θα συμπληρώσει τις 100 συμμετοχές με την φανέλα της Εθνικής και θα είναι ο τρίτος παίκτης που πετυχαίνει κάτι τέτοιο μετά τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Άγγελο Μπασινά.

Από την άλλη πλευρά ο Αλεξάντρ Στάρκοφς θα παρατάξει τη Λετονία με σύστημα 4-4-2. Η ενδεκάδα που θα επιλέξει αποτελείται από τους Βάνις (τερματοφύλακας), Κλάβα (δεξί μπακ), Γκορκς, Ιβάνοφς (στόπερ), Ζίρνις (αριστερό μπακ), Κάουνα (δεξί χαφ), Λάιζανς, Αστάφιεφς (στο κέντρο), Ρούμπινς (αριστερό χαφ), Βερπακόφσκις και Ρούντνεφς (επιθετικό δίδυμο).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κολίνκο, Μίχαντιουκς, Ζιγκάγιεφς, Φερτόφς, Λάζντινς, Κάρλσονς, Περεπλότκινς, Γκρέμπις και Σμιρνόφς. Εκτός έμειναν οι Ράφαλσκις και Σμιρνόφς.