Skip to main content

Πανέτοιμοι οι Καζναφέρης και Τσέζαρεκ

Όπως περίμεναν οι υπεύθυνοι του Αρη, ο Τσέζαρεκ και ο Κασναφέρης προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή και είναι στη διάθεση του Κούπερ για το ματς της Τρίτης με την Αούστρια. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθη

Όπως περίμεναν οι υπεύθυνοι του Αρη, ο Τσέζαρεκ και ο Κασναφέρης προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή και είναι στη διάθεση του Κούπερ για το ματς της Τρίτης με την Αούστρια. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κάλβο.


Τσέζαρεκ και Κασναφέρης προπονήθηκαν κανονικά χωρίς ενοχλήσεις, όπως άλλωστε περίμεναν στον Αρη. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ήταν ο Τόνι Κάλβο, ο οποίος αναμένεται να δοκιμάσει το Σάββατο να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

 

Το πρόγραμμα με Αούστρια

 

Καθορίστηκε το πρόγραμμα των προπονήσεων και των συνεντεύξεων Τύπου για τον επερχόμενο αγώνα του Άρη κόντρα στην Αούστρια. Η αποστολή της αυστριακής ομάδας αναμένεται στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στις 11:45 το πρωί της Δευτέρας 16 Αυγούστου. Το απόγευμα στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Αυστριακής ομάδας Karl Daxbacher στην Αίθουσα Τύπου του Κλ. Βικελίδης. Αμέσως μετά στις 19:00 η Αούστρια θα πραγματοποιήσει την προπόνηση της στο Κλεάνθης Βικελίδης η οποία θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ. Το ARIS SPORTS CAFE θα παραμείνει κλειστό από τις 18:00 ως τις 21:00.


Ο Άρης θα προπονηθεί το πρωί της Δευτέρας στη Ν. Ραιδεστό (κλειστή η προπόνηση), ενώ ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 13:00 στην Αίθουσα Τύπου του Κλ. Βικελίδης.