Skip to main content

Πανηγυρική πρόκριση για την Κ19 του ΠΑΟΚ στη Λευκορωσία

Το γκολ του Αντώνη Γαϊτανίδη έστειλε τον «Δικέφαλο» στα play off του UEFA Youth League με την κλήρωση να διεξάγεται στις 17 Δεκεμβρίου.

Πανηγυρική πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Youth League πήρε ο ΠΑΟΚ στη Λευκορωσία επικρατώντας με 0-1 της Μινσκ στο «FC Minsk Stadium».

Παρά τις τρεις απουσίες στο επιθετικό κομμάτι, με τους Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη και Δημήτρη Πανίδη να μένουν στην Ελλάδα και τον Γιώργο Τζοβάρα να παρακολουθεί την αναμέτρηση από τον πάγκο, ο «Δικέφαλος» ήταν εξαιρετικός μεσοεπιθετικά, δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε όπως και στο πρώτο παιχνίδι να φτάσει σε ένα μεγαλύτερο σκορ.

Σκόρερ για τους «ασπρόμαυρους» ήταν στο 60' ο Αντώνης Γαϊτανίδης έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ζήση Χατζηστραβού ενώ σημειώνεται πως οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι (το έκανε ο Απόστολος Διαμαντής) στο 38' με τον Σεργκέι Σάζοτσνικ να σημαδεύει το δοκάρι του Σίμου Παπαδόπουλου.

Πλέον οι Θεσσαλονικείς περιμένουν την κλήρωση της 17ης Δεκεμβρίου, όταν και θα μάθουν τον επόμενο αντίπαλό τους στα play off της διοργάνωσης, ο οποίος θα προκύψει από τις οκτώ δεύτερες ομάδες των ομίλων της κύριας διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις:

Μινσκ (Αντριέβσκι): Πρισιβάλκο, Ζαμπορόνκο, Γκρουζέβσκι, Λάβρικ, Γκορμπάτς,Τικχομίροφ, Ζέρντεφ, Σάζοτσνικ (Κάνας 78'), Γκουρμπάν, Κοντράτοβιτς (Σελέζνεφ 63'), Πρισέπα.

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Παπαδόπουλος, Λύρατζης , Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Πουρναράς (75′ Μανιώτης), Γαϊτανίδης (85′ Ξιφιλίνος), Δούμτσης.