Skip to main content

Πανηγύρισαν με Μητροπάνο οι ΑΕΛίστες-Ο οπαδός που έκλεψε την παράσταση

Οι Λέοντες άναψαν κίτρινα καπνογόνα και πυρσούς, έδωσαν δυνατό παλμό με τύμπανο και γιόρτασαν με τραγούδια την ισοπαλία κόντρα στον Άρη.

Εξαιρετική ήταν η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν από τη μεριά τους οι 1.000 και πλέον οπαδοί της ΑΕΛ Λεμεσού που βρέθηκαν στη θύρα των φιλοξενουμένων του «Κλεάνθης Βικελίδης» για την αναμέτρηση εναντίον του Άρη στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Παρά το γεγονός πως το συγκρότημα του Ντούσαν Κέρκεζ δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση έχοντας μόλις μία αξιοσημείωτη φάση με το δοκάρι του Γκεβόργκ Γκαζαριάν, οι «Λέοντες» πανηγύρισαν με την ψυχή τους την ισοπαλία στο Χαριλάου.

Συγκεκριμένα, τόσο στην έναρξη του αγώνα όσο και κατά τη διάρκεια άναψαν κίτρινα καπνογόνα και πυρσούς, έδωσαν δυνατό παλμό με τύμπανο ενώ στο φινάλε τραγούδησαν… Μητροπάνο (Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη) και Ζαμπέτα (Στον Λευκό τον Πύργο) συνδυάζοντας το θετικό αποτέλεσμα της ομάδας τους με την πόλη της Θεσσαλονίκης!

Μάλιστα, την παράσταση έκλεψε ένας οπαδός της κυπριακής ομάδας που με χαρακτηριστική κόμμωση και παρουσιαστικό έδωσε τη δική του εκρηκτική νότα στο θύρα 4 του γηπέδου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ότι στο φινάλε του ματς υπήρξαν αντεγκλήσεις ανάμεσα στους οπαδούς των γηπεδούχων και αυτούς των φιλοξενουμένων όμως η ισχυρή παρουσία των ΜΑΤ κατεύνασε γρήγορα τα πνεύματα.