Skip to main content

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο εκλογικό κέντρο του Ζέρβα για το exit poll

Στο εκλογικό κέντρο του Κωνσταντίνου Ζέρβα αναμένουν πλέον τα θετικά αυτά μηνύματα από το Exit Poll να αποτυπωθούν και στα επίσημα αποτελέσματα.

Με δυνατά χειροκροτήματα και πλατιά χαμόγελα υποδέχθηκαν στο στρατηγείο του Κωνσταντίνου Ζέρβα, τα αποτελέσματα από το Exit Poll για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το Exit Polls της εταιρείας Interview για τις επαναληπτικές εκλογές ο Κωνσταντίνος Ζέρβας συγκεντρώνει ποσοστό 67% ενώ ο συνυποψήφιός του Νίκος Ταχιάος ποσοστό 33%.

Στο εκλογικό κέντρο του Κωνσταντίνου Ζέρβα αναμένουν πλέον τα θετικά αυτά μηνύματα από το Exit Poll να αποτυπωθούν και στα επίσημα αποτελέσματα από το υπουργείο Εσωτερικών αργότερα το βράδυ.



Ο κ. Ζέρβας αναμένεται αργότερα να έρθει στο εκλογικό κέντρο.

Από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής παρά τη βροχή πολλοί υποψήφιοι, φίλοι και συνεργάτες του κ. Ζέρβα συγκεντρώθηκαν στο εκλογικό κέντρο το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, επί της οδού Τσιμισκή.

Αξίζει να σημειώθει πως στο εκλογικό βρίσκεται από νωρίς και ο συνυποψήφιός του Χάρης Αηδονόπουλος, ο οποίος είχε εκφράσει τη στήριξή του στον συνδυασμό Ζέρβα.