Skip to main content

Πάνω από 1.500 παιδιά την πρώτη μέρα λειτουργίας της Sportexpo

Η Sportexpo συγκεντρώνει περισσότερες από 100 συμμετοχές, μεταξύ των οποίων 40 αθλητικές ομοσπονδίες, αλλά και εταιρείες αθλητικών ειδών.

Κατακλύστηκε από επισκέπτες από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της η 4η έκθεση Sportexpo, που πραγματοποιείται από σήμερα και μέχρι τις 13 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό πάνω από 1.500 παιδιά από διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας πέρασαν τις «πύλες» της έκθεσης και περιηγήθηκαν μεταξύ άλλων στους 18 σταθμούς άθλησης του Περιπτέρου 17 με Ολυμπιακά και με μη διαδεδομένα αθλήματα, στους χώρους αθλητικής δραστηριότητας του Περιπτέρου 16 και στις υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις, όπου έπαιξαν, ενημερώθηκαν και διασκέδασαν.

Η Sportexpo αποτελεί ένα κομβικό γεγονός για την διεκδίκηση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στην περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης.

Η τελετή έναρξης της πραγματοποιείται από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Γιώργο Βασιλειάδη, την Πέμπτη 11 Απριλίου και ώρα 19:00, στο περίπτερο 17.

Μεταξύ των παράλληλων εκδηλώσεων της ξεχωρίζει το συνέδριο ο «Αθλητισμός και η Κοινωνία», που θα λάβει χώρα στις 12 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός» με οργανωτή την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ομιλητές μεταξύ άλλων τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό.

Η Sportexpo συγκεντρώνει περισσότερες από 100 συμμετοχές, μεταξύ των οποίων 40 αθλητικές ομοσπονδίες, αλλά και εταιρείες αθλητικών ειδών και εξοπλισμού.

Η έκθεση «διασταυρώνεται» με τον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», που διοργανώνεται την Κυριακή 14 Απριλίου από τον αθλητικό σύλλογο ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝΑ.   

Η είσοδος στην Sportexpo είναι ελεύθερη, ενώ διατίθεται και δωρεάν πάρκινγκ σε εκθέτες και επισκέπτες, με είσοδο από την Πύλη Εμπορίου.

Το ωράριο της έκθεσης έχει ως εξής: Τετάρτη με Παρασκευή 09:00 με 20:00 και Σάββατο 10:00 με 20:00.