Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 33 ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Η σκόνη στην ατμόσφαιρα, οι σχετικά υψηλές θερμοκρασίες καθώς και οι τοπικές βροχές θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού μέχρι το τέλος της βδομάδας.

Αρκετά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες σημειώθηκαν στην Κρήτη την Τρίτη, με τη θερμοκρασία να ξεπερνά ακόμη και τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με το Μετεωρολογικό και Υδρολογικό Παρατηρητήριο Κρήτης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, οι υψηλότερες θερμοκρασίες καταγράφηκαν χθες στο Ηράκλειο (ανατολικά) και στη Σητεία (33,1 βαθμοί και στις δύο περιοχές), στη Φινοκαλιά Λασιθίου (32,6) και την Κνωσό (32,5).Η σκόνη στην ατμόσφαιρα, οι σχετικά υψηλές θερμοκρασίες στα ανατολικά και νότια τμήματα, καθώς και οι τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια τμήματα της χώρας, θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Οι συγκεντρώσεις σκόνης θα είναι υψηλές έως και την Πέμπτη, κυρίως στα νότια τμήματα, ενώ μείωση των συγκεντρώσεων της σκόνης αναμένεται από το πρωί της Παρασκευής, με την επικράτηση ενισχυμένων βορειοδυτικών ανέμων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ