Skip to main content

Πάνω από 40.000 υπογραφές για πρόταση μομφής κατά της Κωνσταντοπούλου

Πάνω από 40.000 ηλεκτρονικές υπογραφές συγκεντρώθηκαν μέσω facebook, σε διάστημα ενός μήνα, από πολίτες που ζητούν να κατατεθεί πρόταση μομφής.

Η ομάδα του Facebook «Πρόταση Μομφής ενάντια στην Πρόεδρο της Βουλής» αυξάνει τη δύναμή της, αποτελώντας πλέον μια σοβαρή κίνηση πίεσης προς τα κόμματα για ανάληψη πρωτοβουλιών σχετικά με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η ομάδα εμφανίστηκε στο κοινωνικό δίκτυο στα μέσα Ιουλίου και σήμερα, ένα μήνα μετά, έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 40.000 ηλεκτρονικές υπογραφές από πολίτες που ζητούν την κατάθεση πρότασης μομφής για την Πρόεδρο της Βουλής.

Άν και η κλειστή ομάδα δημιουργήθηκε μέσα στο κατακαλόκαιρο, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος γίνεται δεκτός ύστερα από αίτηση και αποδοχή από τους διαχειριστές της σελίδας. Μάλιστα την τελευταία εβδομάδα, προστέθηκαν 10.000 νέες υπογραφές.

Η ομάδα έχει ήδη στείλει επιστολή προς τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους των κομμάτων και τους ζητάει να κατατεθεί άμεσα πρόταση μομφής κατά της προέδρου της Βουλής. Σ' αυτήν την επιστολή σημείωναν ότι δεν θέλουν να υποκαταστήσουν την πολιτική και κοινοβουλευτική λειτουργία. Απλά αισθάνονται υποχρεωμένοι να διατυπώσουν εμφατικά την ανησυχία και την αγανάκτηση ενός σημαντικού μέρους της κοινής γνώμης.