Skip to main content

Πάνω από 45 πανεπιστήμια στη φετινή διεθνή έκθεση Πανεπιστημίων

Στόχος της έκθεσης είναι η παρουσίαση των επιλογών που έχει ένας μαθητής ή φοιτητής στη μετέπειτα ακαδημαϊκή του πορεία.

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 45 πανεπιστημίων και κολλεγίων από την Ευρώπη και την Ελλάδα πραγματοποιείται και φέτος σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα η Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων - IUF.

Όσοι παρευρεθούν στην έκθεση θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με πανεπιστήμια από τουλάχιστον 12 χώρες κια να μάθουν για περισσότερα από 3.000 εκπαιδευτικά προγράμματα (Bachelor, Masters, MBA και PhDs) από τους ίδιους τους εκπροσώπους των Πανεπιστημίων. Βρες τη λίστα εκθετών εδώ

Στόχος της έκθεσης είναι η παρουσίαση των επιλογών που έχει ένας μαθητής ή φοιτητής στην μετέπειτα ακαδημαϊκή του πορεία και η επιλογή του καλύτερου για αυτόν εκπαιδευτικού προγράμματος/σχολή φοίτησης.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια και παρουσιάσει από εκπροσώπους πανεπιστημίων και άλλων οργανισμών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ψυχομετρικά τεστ με την ευγενική χορηγία της Orientum που μπορούν να τους βοηθήσουν να χαράξουν το κατάλληλο για τους ίδιους ακαδημαϊκό και επαγγελματικό μονοπάτι.

Επίσης μπορούν να δοκιμάσουν τη δωρεάν συμβουλευτική για τη συγγραφή αιτήσεων για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα από την EDMUNDO - Δωρεάν Συμβουλευτική για Διεθνείς Σπουδές.

Όσον αφορά τις υποτροφίες μέσα από την IUF οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα για τις διαθέσιμες υποτροφίες και οικονομικές διευκολύνσεις.

Στη Θεσσαλονίκη η έκθεση θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου στο Makedonia Palace από τις 14.00 μέχρι τις 19.00.

Μια μέρα πριν, στις 8 Φεβρουαρίου η έκθεση θα βρίσκεται στην Αθήνα και το Divani Caravel Hotel  από τη 13.00 μέχρι τις 18.00.

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν. Το μόνο που πρέπει να κάνει όποιος το επιθυμεί είναι απλά εγγραφή μέσω του site της έκθεσης www.iuf.gr διαλέγοντας την πόλη στην οποία θα παρευρεθεί.