Skip to main content

Πάνω από 47.000 οι επισκέπτες στην 24η Agrotica

Εντυπωσιακή χαρακτηρίζεται η επισκεψιμότητα στην 24η Agrotica με τους επισκέπτες να ξεπερνούν τα 47.000 άτομα, αυξημένα κατά 42% σε σχέση με την αντίστοιχη διοργάνωση το 2010.

 

Εντυπωσιακή χαρακτηρίζεται η επισκεψιμότητα στην 24η Agrotica, η οποία ολοκληρώθηκε την Κυριακή, με 42% διεύρυνση των απλών επισκεπτών, σε σχέση με την αντίστοιχη διοργάνωση του 2010.
 
Συνολικά οι επισκέπτες ξεπέρασαν τα 47.000 άτομα, μέγεθος που κρίνεται ως απολύτως ικανοποιητικό με βάση το δεδομένο πως η 23η Agrotica το 2010 είχε προσελκύσει περισσότερους εκθέτες, καθώς πραγματοποιήθηκε όταν η Ελλάδα δεν είχε ακόμη γνωρίσει τις πρωτοφανείς συνέπειες της κρίσης.
 
Η μεγάλη προσέλευση απλών επισκεπτών, τόσο στην έκθεση, όσο και στις εργασίες του 4ου Πανελληνίου Συνεδρίου της 24ης Agrotica, φανερώνει το έντονο ενδιαφέρον για την πρωτογενή και την αγροτική παραγωγή.
 
Σημειώνεται ότι στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης εμπορικοί επισκέπτες από Ελλάδα, Βουλγαρία, Κύπρο, Τσεχία, Ιταλία, Λίβανο, Αλβανία, ΠΓΔΜ, Μ. Βρετανία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Μαυροβούνιο, Τουρκία, ΗΠΑ, Ουκρανία, Ολλανδία, Λευκορωσία κτλ..