Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021
x

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε το προεκλογικό περίπτερο του κινήματος στο κέντρο της Αθήνας

«Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», με τη βοήθεια των Ελλήνων πολιτών, θα είμαστε πάλι εκείνοι που θα ενώσουμε τον ελληνικό λαό, που θα καταφέρουμε να έχουμε μία κοινή φωνή, που θα μπορέσουμε να βγάλουμε την πατρίδα μας από μέρος του προβλήματος και να την κάνουμε λύση».

Αυτό τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά την επίσκεψή του στο προεκλογικό περίπτερο του κινήματος στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως δήλωσε ο κ. Καμμένος, «Αυτά που χρειάζεται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο η πατρίδα μας είναι η σταθερότητα και η ασφάλεια, οι συνθήκες εκείνες που θα φέρουν την ανάπτυξη. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η ενότητα του έθνους και οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» για τέσσερα χρόνια τη διασφαλίσαμε. Τώρα, πλέον, που βγήκαμε από τα μνημόνια, αυτή η πορεία πρέπει να συνεχιστεί. Η πορεία που θέλει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ενωμένους, απέναντι σε μια περιοχή που αποσταθεροποιείται».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ