Skip to main content

Πανταζής (Άρης): Αισιοδοξία για Γκάμα, σε 10-15 μέρες πίσω ο Βέλεθ

«Έχουμε μεγάλη αισιοδοξία, ώστε να είναι 100% έτοιμος να παίξει με τον ΠΑΟΚ», ανέφερε ο γιατρός των «κιτρινόμαυρων» για τον Πορτογάλο εξτρέμ

Στην κατάσταση των Μπρούνο Γκάμα, Φραν Βέλεθ, Δημήτρη Ανάκογλου και στο ξεκίνημα του Άρη τη φετινή σεζόν αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Libero», ο Βαγγέλης Πανταζής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γιατρός των «κιτρινόμαυρων»:

Για το τι έχει ο Φραν Βέλεθ: «Το λιγότερο δυνατό κακό συνέβη. Είναι θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο και τα μεγέθη μας κάνουν να είμαστε αισιόδοξοι. Σε 10-15 μέρες θα είναι καλά. Σκοπεύουμε να είναι έτοιμος μέχρι το ματς με τον ΠΑΟΚ. Μέχρι τη Δευτέρα θα κάνει φυσικοθεραπείες και στη συνέχεια θα αρχίσει να κάνει ασκήσεις. Ευελπιστούμε να είναι έτοιμος να προπονηθεί κανονικά την εβδομάδα του αγώνα».

Για την κατάσταση των υπόλοιπων μικροπροβλημάτων που υπάρχουν: «Ο Βαλεριάνος επέστρεψε και κάνει κανονικά προπόνηση με την ομάδα. Ο Διαμαντόπουλος έχει μερικές ενοχλήσεις στο γόνατο, όπως και ο Ντιγκινί, αλλά είναι ήπιες καταστάσεις».

Για την κατάσταση του Μπρούνο Γκάμα: «Έχουμε μεγάλη αισιοδοξία, ώστε να είναι 100% έτοιμος να παίξει με τον ΠΑΟΚ. Ο χόνδρος είχε μια ρωγμή, από έντονη σύσπαση των μυών. Δεν νομίζω ότι είναι χτύπημα, αλλά μάλλον η άσχημη πτώση. Εξηγούνται όλα γιατί εκεί είναι το διάφραγμα, που μπορεί να πάθεις μέχρι και ανακοπή. Ήταν πολύ επικίνδυνο και αυτός ήταν σε κατάσταση σοκ εκείνη τη στιγμή».

Για το πως έπαθε θλάση ο Φραν Βέλεθ: «Έτυχε. Έκανε μια απότομη κίνηση προς τα πίσω. Ο δικέφαλος είναι πολύ ευαίσθητος και αυτό μπορεί να συμβεί».

Για το ξεκίνημα του Άρη φέτος: «Κάτι παραπάνω από ικανοποίηση. Υπήρχαν και άλλες χρονιές που ξεκινήσαμε καλά, αλλά το φετινό είναι κάτι ανέλπιστο. Βλέποντας τη δουλειά που κάνουν όλοι στο γήπεδο, αλλά και εκτός, δεν αφήνει κάτι ανεξήγητο. Γίνεται αναμενόμενο. Θα πρέπει κάποια στιγμή να δικαιωθεί ο πρόεδρος. Πήρε την ομάδα από την Γ' Eθνική, έβαλε τα λεφτά του και τον κόπου του, και καλά είναι να ανταμειφθεί».

Για την κατάσταση του Δημήτρη Ανάκογλου: «Είναι σε στάδιο αποκατάστασης. Έχει πάθει υποτροπή στους χιαστούς. Δεν βιαζόμαστε. Πιστεύουμε ότι κάπου τον Δεκέμβριο θα μπορέσει να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα».