Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020
x

ΠΑΝΤΑΖΗΣ: ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕ 4-5 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Ο ΣΟΟΥΖΑ

Ο γιατρός του Άρη ανέφερε πως ο Πορτογάλος στόπερ θα ξεκινήσει προπονήσεις σε 3 βδομάδες ενώ ανέφερε πως ο Ντιγκινί υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες.

Για τους τραυματισμούς των Ούγκο Σοουζα και Νικολά Ντιγκινί αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Libero», ο Νίκος Πανταζής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γιατρός του Άρη:

Για τον Ούγκο Σόουζα και το χειρουργείο: «Για τον Ούγκο Σόουζα ήταν αναμενόμενο για εμάς και γνωρίζαμε ότι θα γινόταν. Υπήρχαν πιο παλιά οι ενοχλήσεις, μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο έγιναν πιο έντονα τα πράγματα. Ακολούθησε ένα πρόγραμμα φυσικοθεραπείας και ενδυνάμωσης αλλά τις τελευταίες δέκα μέρες δεν μπορούσε να βοηθηθεί από αυτό. Αρχίσαμε να σκεφτόμαστε το χειρουργείο, το οποίο έκανε σήμερα στην Αθήνα. Σε 4-5 εβδομάδες πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος να παίξει. Σε 3 εβδομάδες θα επιστρέψει στις προπονήσεις πιστεύω».

Για τις ενοχλήσεις του Νικολά Ντιγκινί: «Είχε ένα σφίξιμο στη γάμπα. Υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες και αύριο θα υποβληθεί σε ένα τεστάκι. Αν δεν προπονηθεί αύριο, θα υποβληθεί σε μαγνητική και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης».

Για τις πρώτες μέρες του Σάββα Παντελίδη: «Δεν μπορώ να κριτικάρω ποτέ προπονητές και ποδοσφαιριστές. Προσπαθώ να τους βοηθήσω όσο μπορώ από την δική μου πλευρά. Φαίνεται άνθρωπος θετικός, με φρέσκες ιδέες και πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ομάδα. Για εμένα θα είναι όλοι πάντα καλοί».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ