Skip to main content

Πανταζής: «Σοβαρός ο τραυματισμός του Σηφάκη»

Στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Άρης αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Βαγγέλης Πανταζής.

 

Στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του Άρη φιλοξενήθηκε ο γιατρός της ομάδας, Βαγγέλης Πανταζής, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών των Μιχάλη Σηφάκη, Σάκη Πρίττα και Ραούλ Μπομπαντίγια. 
 
Αναλυτικά:
 
Για την κατάσταση του Μιχάλη Σηφάκη:
 
«Ο Μιχάλης έχει ένα πρόβλημα στο αριστερό γόνατο, ένα οστικό οίδημα. Αυτό σημαίνει πως έχει μια  βλάβη στο χόνδρο. Αυτό το γνωρίζαμε τους τελευταίους έξι μήνες και για αυτό κάναμε κάποιες ενέσεις έτσι ώστε να μπορεί να αγωνίζεται. Οι πόνοι όμως τον τελευταίο καιρό έγινα πιο έντονοι και για αυτό αποφασίσαμε να μην παίζει. Τον έχω υποβάλει σε μια θεραπεία με ενέσεις έτσι ώστε να αποφύγει τα χειρότερα, δηλαδή μια εγχείρηση. Η κατάσταση του προχωράει αρκετά καλά καθώς οι πόνοι  υποχώρησαν. Θα μείνει όμως τρεις με έξι εβδομάδες εκτός. 
 
Αν χρειαστεί να χειρουργηθεί, κάτι το οποίο θέλουμε να αποφύγουμε, θα μείνει εκτός έξι με οκτώ μήνες. Για αυτό αποφασίσαμε τη διακοπή των δραστηριοτήτων του. Επίσης  αντιμετωπίζει και ένα δεύτερο πρόβλημα στη μέση. Ένα είδος δισκοπάθειας. Απλά θα πάει στην Αθήνα να κάνει κάποιες ασκήσεις με κάποιον εξειδικευμένο σε θέματα αποκατάστασης. Είναι ένα σοβαρό πρόβλημα και θα είναι ρίσκο να παίξει στα play off αν με το καλό η ομάδα συμμετέχει σε αυτά.  Θα περιμένουμε μέχρι αρχές Μαΐου για να δούμε πως θα είναι η κατάσταση του».
 
Για τον τραυματισμό του Σάκη Πρίττα:
 
«Ο Πρίττας είχε ένα πρόβλημα στο γόνατο, μια ρήξη έξω μηνίσκου. Οι ενοχλήσεις άρχισαν να εντείνονται  και τελευταία πρηζόταν συνεχώς το γόνατο του. Έτσι αποφασίστηκε να χειρουργηθεί. Ο χρόνος αποθεραπείας  είναι από τρείς μέχρι έξι εβδομάδες. Στόχος μας είναι να αναρρώσει  πλήρως έτσι ώστε να είναι έτοιμος για την καλοκαιρινή προετοιμασία».
 
Για την κατάσταση του Ραούλ Μπομπαντίγια:
 
«Ο Μπομπαντίγια είχε ένα χτύπημα από τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Κάναμε ένα υπέρηχο και είδαμε ότι έχει ένα αιμάτωμα. Η κατάσταση του βελτιώνεται αλλά δεν είναι πλήρως έτοιμος. Αύριο θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και αν δεν έχει ενοχλήσεις θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης».
 
Για τα προβλήματα τραυματισμών που είχε η ομάδα τη φετινή χρονιά:
 
«Δεν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς αν εξαιρέσουμε τον Αγτζίδη που έπαθε ρήξη χιαστών. Επίσης χειρουργήθηκε ο Χουάνμα που έπαθε ρήξη μηνίσκου στην προπόνηση. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι από την φετινή χρόνια παρόλο που είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα».