Skip to main content

Παντελίδης: Δεν έχω ξαναδεί τρία γκολ από κόντρα σε ένα παιχνίδι

«Bλέποντας κάποιος το τελικό σκορ και το ματς, δεν θα μπορέσει να καταλάβει πώς συνέβη αυτό στο ματς», δήλωσε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων».

Στην ατυχία των παικτών του Άρη στάθηκε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Σάββας Παντελίδης υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων»:

«Έχω την άποψη, πως βλέποντας κάποιος το τελικό σκορ και το ματς, δεν θα μπορέσει να καταλάβει πώς συνέβη αυτό στο ματς. Ο αντίπαλος έκανε έξι τελικές και δεχθήκαμε τέσσερα γκολ, τα τρία με κόντρα, αυτό δεν έχει συμβεί ξανά στο φετινό πρωτάθλημα και από τον συγκεκριμένο αντίπαλο που δεν είχε άλλη φορά τέτοια αποτελεσματικότητα. Εμφανίσαμε… ασθένειες από παλιά, που έχει να κάνει με την αφέλεια. Θα συνεχίσουμε με σοβαρότητα, για να μην παρουσιαστούν αφέλειες, στο τρίτο και το τέταρτο γκολ».

Για την εικόνα του Άρη στην αρχή: «Είχαμε 3-4 καλές φάσεις για γκολ. Σε εκείνο το σημείο, μετά από ένα λεπτό από την φάση του Φετφατζίδη, δεχόμαστε τέρμα. Συνερχόμαστε και μετά ξανά τρώμε γκολ. Χωρίς ο αντίπαλος να μας έχει απειλήσει καθόλου. Αυτό συμβαίνει όταν ο αντίπαλος έχει ποιότητα και σε ένα ματς του πηγαίνουν όλα καλά. Είναι δύσκολο να βρεις ματς με τέσσερα γκολ και τα τρία να είναι με κόντρα».

Για την τακτική προσέγγιση του αγώνα: «4-4-2 στην άμυνα, 4-2-3-1 στην επίθεση. Δεν εγκλωβίσαμε κανέναν, δεχθήκαμε τέσσερα γκολ. Προσπαθούσαμε να μην πάρουν εύκολα την μπάλα τα χαφ του Ολυμπιακού και να επενδύσουμε στα λάθη στη μεσαία γραμμή. Πρέπει να τα έχεις όλα μαζί και όταν βγαίνεις μπροστά από την αντίπαλη εστία να τις εκμεταλλεύεσαι, να μην τις σπαταλάς».

Για το τι κρατάει από το σημερινό ματς: «Γενικά πολύ δύσκολα βλέπω τα καλά. Από το κάθε ματς παίρνω τα άσχημα και προσπαθώ να τα βελτιώσω. Είναι μία αφορμή να δουλέψουμε παραπάνω. Το τρίτο και το τέταρτο γκολ είναι μία αφέλεια, να κάνουμε ένα τακουνάκι πχ. Έχουμε έξι παιχνίδια και πρέπει να πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο».