Skip to main content

Παντελίδης: Ποιοτικός ο Φέτφα, να καταλάβει πως είναι σε μεγάλη ομάδα

«Θα πρέπει, όπως και όλα τα παιδιά, να δουλέψει σκληρά και με χαμηλά το κεφάλι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πειραιώτης τεχνικός του Άρη.

Τη μετεγγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη στον Άρη κλήθηκε να σχολιάσει ο Σάββας Παντελίδης στους εκπροσώπους του Τύπου που καλύπτουν την προετοιμασία της ομάδος στην ολλανδική πόλη Άρνεμ.

Όπως μεταδίδει το «Metrosport», ο Πειραιώτης τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την κίνηση του συλλόγου με τον 28χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

«Από όλους τους παίκτες που είδαμε για τη συγκεκριμένη θέση, ελάχιστοι είχαν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Γιάννη. Αυτό όμως που θέλω εγώ να δω από τον παίκτη είναι και κάτι διαφορετικό», είπε αρχικά ο 54χρονος κόουτς και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει να καταλάβει ότι ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα και λειτουργούμε ως σύνολο. Κανείς δεν έχει πάρει στο σπίτι του φανέλα βασικού. Θα πρέπει, όπως και όλα τα παιδιά, να δουλέψει σκληρά και με χαμηλά το κεφάλι. Αν έρχεται πίσω στην ομάδα με αυτή τη νοοτροπία, τότε όλα θα πάνε καλά».