Skip to main content

Παντελίδης: Πήραμε αυτό που μας άξιζε, με ενόχλησε πολύ η ήττα (video)

«Δεν είχαμε πάθος. Όποιος νομίζει ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει, κάνει λάθος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Άρη.

Στις λάθος επιλογές των παικτών του απέδωσε την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό ο Σάββας Παντελίδης υπογραμμίζοντας πως στόχος της ομάδος του παραμένει η 4η θέση.

«Όσες φορές και αν είχαμε τη μπάλα δεν είχαμε σωστές επιλογές. Θεωρώ ότι ήμασταν άνευροι, μοιάζαμε με το γήπεδο. Σήμερα κάναμε λάθος επιλογές στο τελευταίο κομμάτι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» στην κάμερα της ΕΡΤ.

Για το αν αλλάζει κάτι η ήττα αυτή στους στόχους του Άρη για την 4η θέση: «Όχι δεν αλλάζει κάτι».

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε:

«Πήραμε αυτό που μας άξιζε… Τίποτα. Είχαμε έλλειψη αυτοπεποίθησης. Είναι μια ήττα που με έχει ενοχλήσει πάρα πολύ και από την απόδοση που είχαμε και γιατί φαινόταν μέσα στο παιχνίδι ότι δεν είχαμε διάθεση. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εκτός από το να σκύψουμε το κεφάλι και να κοιτάξουμε τα επόμενα τρία παιχνίδια. Όποιος νομίζει ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει, κάνει λάθος».

Για την έλλειψη πάθους από την ομάδα του: «Δεν μπορώ να την εξηγήσω. Είναι αυτό που είχε η ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Δεν είχαμε πάθος. Δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό. Αν έχουν μάθει έτσι, να ξεμάθουν. Δεν είναι εικόνα αυτή που είχαμε σήμερα».