Skip to main content

Παντοπωλείο ΤΣΟΤΥΛΙ: Ο κόσμος της γεύσης στη Θεσσαλονίκη

Ένας παράδεισος ποικιλίας και γεύσης με προϊόντα ελληνικά, επιλεγμένα από μικρές οικοτεχνίες, αγροτικούς συνεταιρισμούς και παραγωγούς.

Όταν η παράδοση παντρεύεται με τη γευσιγνωσία, η ποιότητα με την ποικιλία και η εμπειρία με το μεράκι τότε το αποτέλεσμα για τον καταναλωτή μόνο θετικές εκπλήξεις στον ουρανίσκο μπορεί να προσφέρει.

Το στοίχημα αυτό κερδίζει καθημερινά το παντοπωλείο ΤΣΟΤΥΛΙ στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 129, που αποτελεί τον πλέον αγαπημένο προορισμό όσων θέλουν να γευτούν αγνά, παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα, επιλεγμένα από μικρές οικοτεχνίες, αγροτικούς συνεταιρισμούς και παραγωγούς.

Το παντοπωλείο ΤΣΟΤΥΛΙ φτιάχτηκε με μεράκι από μια οικογενειακή επιχείρηση, τρίτης γενιάς, που εδρεύει στο Τσοτύλι Κοζάνης, με παράδοση πλέον των 65 ετών στην αγορά κρέατος. Η μακρά παρουσία της σε ένα δύσκολο και απαιτητικό κλάδο, οι εδραιωμένες σχέσεις με προμηθευτές και πελάτες, την καθιέρωσαν ως μια από τις πλέον αξιόπιστες και δυναμικές επιχειρήσεις στην περιοχή της και όχι μόνον.

Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις και ειδικεύεται στην εκτροφή μικρών και μεγάλων ζώων, εμπορία και πώληση κρεάτων, επεξεργασία και παραγωγή αλλαντικών και λουκάνικων χωριάτικων καθώς και την πώληση και το εμπόριο τυροκομικών, γαλακτοκομικών προϊόντων τόσο της περιοχή της Κοζάνης, όσο και άλλων μονάδων της χώρας.

 

Επόμενο βήμα μετά το ιστορικό χωριό Τσοτύλι Βοΐου, η Θεσσαλονίκη με το παντοπωλείο ΤΣΟΤΥΛΙ που ανταποκρίνεται με αξιώσεις στις απαιτήσεις των καταναλωτών, ταξιδεύοντας τους σε γευστικά μονοπάτια, προσφέροντας άριστη εξυπηρέτηση, μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων στις πιο προσιτές τιμές.


 
Ένας παράδεισος προϊόντων

Στο φυσικό, αλλά και ηλεκτρονικό κατάστημα του παντοπωλείου οι καταναλωτές θα βρουν πλήθος από παραδοσιακά και όχι μόνο, τυριά, μπάτζους, αλλαντικά, γραβιέρες τόσο από την περιοχή της Κοζάνης, όσο και από την Ήπειρο, την Κρήτη, τη Νάξο αλλά και άλλες γωνιές της Ελλάδας. Επιπλέον υπάρχει τεράστια ποικιλία σε σάλτσες, αλλείματα, τσάτνευ, ζυμαρικά από την Κρήτη, την Τήνο, τη Θάσο, την Κέρκυρα , τη Φλώρινα, την Χίο, την Λήμνο κ.α.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα γνήσια όσπρια Βοΐου -φετινής σοδιάς συσκευασμένα αλλά και χύμα για να επιλέξετε εσείς την ποσότητα που επιθυμείτε - τα χωριάτικα και καραμανλίδικα λουκάνικα παραγωγής ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ, καθώς και οι παραδοσιακες λουκανίτσες οι οποίες φτιάχνονται όπως παλιά, κομμένες στο χέρι, με μοσχαρίσιο κρέας και κομμάτια πράσο.

Ξεχωρίζουν επίσης τα κρασιά της περιοχής Βοΐου και τα λικέρ, ο παστουρμάς, ο καβουρμάς, ενώ οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν αυθεντικές παραδοσιακές τσιγαρίδες τις οποίες θα βρουν μόνο στο ΤΣΟΤΥΛΙ.

 

Παράλληλα μπορείτε να ανακαλύψετε το ιδιαίτερο γάλα γαϊδούρας, μπισκότα βελανιδιού από την Κέα, σταφυλόνερο, παραδοσιακά γιαούρτια, παραδοσιακό τσίπουρο, Κοζανίτικες πίτες , Κοζανίτικα ζυμαρικά όπως τραχανάδες και πέτουρα, φύλλα περέκ, τραχανάδες (γλυκούς, ξινούς, σταρένιους, λαχανικών κ.α), κους κους , πλιγούρι, ποντιακά σιρόν, κορκότο ,παραδοσιακά ζυμαρικά από τα Γρεβενά και φυσικά κρόκο Κοζάνης.

Επιπλέον στα ράφια του παντοπωλείου υπάρχουν ζυμαρικά από πολλές γωνιές της χώρας, όπως οι μακαρούνες από τη Μάνη, τα παραδοσιακά χερίσια από την Κρήτη, οι καμπανέλες αλλά και τα Maltagliati από την Κέρκυρα, οι ταλιατέλες με τσίλι, τα σπιτικά παραδοσιακά νιόκι και το κριθαρότο με λεμόνι και μάραθο από τη Φθιώτιδα, οι ταλιατέλες οστρακοειδών από το Δομοκό, οι χυλοπίτες με φέτα και κόκκινο κρασί από το Πήλιο, τα στριφτάρια με χαρούπι και οι ταλιατέλες με μαστίχα από τη Χίο, το παραδοσιακό μαγγίρι καθώς και οι βίδες με Κρητικό ανθότυρο επίσης από την Κρήτη, οι χυλοπίτες με κουρκουμά και κρόκο Κοζάνης από τη Θάσο, το κριθαρότο άγριων μανιταριών από την Πιερία, το χωριάτικο παστίτσιο και πολλά ακόμη ζυμαρικά με λαχανικά αλλά και χωρίς αυγά κατάλληλα για περιόδους νηστείας ή για όσους ακολουθούν τη vegan διατροφή.

Γλυκά του κουταλιού - Μαρμελάδες - Μέλια

Και επειδή η διάθεση για γλυκό δεν σταματά ποτέ το ΤΣΟΤΥΛΙ μπορεί να σας γλυκάνει με την τεράστια ποικιλία του σε γλυκά του κουταλιού, όλα διαλεγμένα με προσοχή από οικοτεχνίες της χώρας, όπως το γλυκό κάστανο, το λεμονάκι, το βύσσινο, το κουμ κουάτ, το σαμπούκο, το κεράσι, το καρπούζι, το περγαμόντο, το κολοκύθι, το βερίκοκο, το κυδώνι, το τριαντάφυλλο, το τζίντζερ με λεβάντα, το σύκο με μοσχοκάρφι, την ελιά, το φιστίκι, το συκαλάκι, το μανταρίνι, το σταφύλι, το μήλο, το νεράντζι και με πολλές πολλές ακόμη γεύσεις!
 
Διαθέτει μοναδικές μαρμελάδες όπως: καρπούζι, λεμόνι-πορτοκάλι-πιπερόριζα, κορόμηλο, μανταρίνι Χίου, κάστανο, κράνο, δαμάσκηνο, σύκο, μανταρίνι-πορτοκάλι-μπούκοβο, μανταρίνι με ουίσκι, σύκο(ρετσέλι), φράουλα, σύκο με δυόσμο, φράουλα με μοσχολέμονο, μήλο-λεμόνι-κανέλα, φράουλα-μέντα-πιπέρι, καρότο-πορτοκάλι-κάρδαμο, ακτινίδιο, ρόδι αλλά και πολλές κλασικές γεύσεις, καθώς και νόστιμα αλείμματα, όπως το άλειμμα με καραμέλα και μπανάνα αλλά και την καραμέλα με θαλασσινό αλάτι.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν μαρμελάδες με stevia, όπως το κεράσι, το αχλάδι, το πορτοκάλι, η φράουλα αλλά και τα Κοζανίτικα αλείμματα και οι μαρμελάδες, όπως το κορόμηλο με τσάι του βουνού, το μαύρο κεράσι με ροδόνερο, η φράουλα, το σύκο κ.α
 
Υπάρχει τεράστια ποικιλία σε χαλβάδες στις περιόδους νηστείας, όπως Γρεβενιώτικος χαλβάς Φαρσάλων, αλλά παραδοσιακό σουτζούκ λουκούμ Κομοτηνής, καθώς και δίπλες από τη Μάνη, χειροποίητα μελομακάρονα τα Χριστούγεννα από τις νοικοκυρές της περιοχής, πραλίνες με μέλι από την Λήμνο, παραδοσιακά σοκολατάκια, μπισκότα βελανιδιού από την Κέα, τα οποία διαθέτει αποκλειστικά το ‘ΤΣΟΤΥΛΙ’ σε ολόκληρη τη Μακεδονία, και πολλές πολλές ακόμη λιχουδιές.
 
Από το ΤΣΟΤΥΛΙ δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα μέλια, τόσο από την περιοχή πχ Δαμασκηνιά, αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας μας, όπως από την Ευρυτανία. Κάποιες από τις γεύσεις που θα βρείτε είναι το μέλι ερείκης, καστανιάς, βελανιδιάς, κόκκινο έλατο, ανθέων, πεύκου, μέλι με καρύδια, πολύκομπο κ.α

Με ένα... κλικ στην πόρτα σας

Για όσους δεν μπορούν να επισκεφθούν το φυσικό κατάστημα ‘‘ΤΣΟΤΥΛΙ’’ , μπορούν να παραγγείλουν όλα τα προϊόντα του παντοπωλείου με ένα κλικ στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.tsotylipantopoleio.gr/shop, στο οποίο υπάρχουν περισσότερα από 500 επιλεγμένα προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 43 ευρώ ή με τα οικονομικότερα έξοδα αποστολής σε σχέση με άλλα καταστήματα. Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με: κάρτα, κατάθεση, αντικαταβολή. Ειδικά για τους κατοίκους Θεσσαλονίκης, η χρεωση μεταφορικων για καθε παραγγελια 2 ευρώ, ανεξερτήτως ποσού παραγγελίας.

Όσοι επιλέξουν να κάνουν τις αγορές τους μέσω του e-shop του παντοπωλείου ΤΣΟΤΥΛΙ μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον εκπτωτικό κωδικό VORIA10 προκειμένου να έχουν έκπτωση 10% στο καλάθι των αγορών τους.

Με αγορές άνω των 20 ευρώ οι πελάτες του παντοπωλείου συμμετέχουν σε κληρώσεις για μηνιαία πλούσια δώρα από το παντοπωλείο.

Στόχος του παντοπωλείου ‘‘ΤΣΟΤΥΛΙ’’ είναι να φτάσουν τα προϊόντα του σε κάθε γωνιά της χώρας μας.

Σκοπός των ιδιοκτητών του παντοπωλείου είναι η στήριξη των ελληνικών προϊόντων, των παραγωγών και των καταστημάτων.

«Κέρδος τους», όπως λένε χαρακτηριστικά, «η ικανοποίηση και το χαμόγελο του πελάτη».

Γευστική πρόταση

Το παντοπωλείο ΤΣΟΤΥΛΙ προτείνει το συνδυασμό των ζυμαρικών που διαθέτει με παραδοσιακά, γνήσια τυριά και γραβιέρες από τα χωριά της Κοζάνης π.χ από το Δίλοφο, τον Αυγερινό, αλλά και από χωριά των Γρεβενών, τα περισσότερα εκ των οποίων πωλούνται σε αυτό κατ’ αποκλειστικότητα, αλλά και στο κρεοπωλείο της οικογένειας στο Τσοτύλι Κοζάνης (NISIS 3ης γενιάς) το οποίο λειτουργεί από το 1950.

Ακόμη δοκιμάστε τα με παραδοσιακό ανθότυρο, γνήσιο ξινοτύρι, φρέσκο βούτυρο από το Δίλοφο αλλά ακόμη και με τριμμένο μπάτζο ή καπνιστό μπάτζο. Στις επιπλέον επιλογές σας είναι οι γραβιέρες από τη Νάξο, την Κρήτη, την Ήπειρο κ.α.

Και φυσικά απολαύστε τις σάλτσες με πιπεριά Φλωρίνης σε διάφορους μοναδικούς, γευστικούς συνδυασμούς από τη Φλώρινα.


ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΣΟΤΥΛΙ
ΚΑΡΑΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ 129 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
2315528810
www.tsotylipantopoleio.gr/shop
www.facebook.com/tsotyli
Instagram: tsotylipantopoleio