Skip to main content

Παντρεύτηκαν στη Τζια οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού Κύρα Κάπη και Χρήστος Ζωγράφος

Η νύφη, Κύρα Κάπη, είναι η διευθύντρια Επικοινωνίας του Μεγάρου Μαξίμου και ο γαμπρός είναι ο Χρήστος Ζωγράφος, αναπληρωτής διευθυντής Τύπου.

Στη Τζια βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και μέλη της κυβέρνησης και της Ν.Δ. για να παραστούν στον γάμο δύο στενών συνεργατών του πρωθυπουργού. 

Η Κύρα Κάπη, διευθύντρια Επικοινωνίας στο Μέγαρο Μαξίμου και ο Χρήστος Ζωγράφος, αναπληρωτής Διευθυντής Τύπου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, με κουμπάρα την υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη και ο πρωθυπουργός ήταν παρών κάνοντας μάλιστα και σχετικό στόρι στον λογαριασμό του στο Instagram. 

Στο μυστήριο χοροστάτησε ο μητροπολίτης Ζάμπιας, Ιωάννης και η γαμήλια δεξίωση έγινε στη Στροφή του Μίμη

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν με τη σύζυγό του, Μαρέβα και τα δύο τους παιδιά Σοφία και Κωνσταντίνο, ενώ μεταξύ άλλων παρέστησαν στο μυστήριο, ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρης Δημητριάδης, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Δημήτρης Τσιόδρας, ο Γιάννης Βλαστάρης, ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κυρανάκης, η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, ο βουλευτής Τάσος Χατζηβασιλείου, ο γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο γενικός διευθυντής και πρόεδρος του ΕΒΕΑ Γιάννης Μπρατάκος, ο Θανάσης Νέζης, η Αριστοτελία Πελώνη, ο Γιάννης Πευκιανάκης και ο γγ του ΕΛΚ, Θανάσης Μπακόλας.