Skip to main content

Παντζαρτζίδης: Ο Καρυπίδης βάζει 200.000 και τα αλλάζει όλα

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που έχει αναλάβει τα έργα τόνισε πως ο ισχυρός άνδρας του Άρη επιθυμεί ριζική αναμόρφωση ώστε να φέρει αξιόλογους παίκτες

Για όλα όσα θα γίνουν στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο μετά από απόφαση Καρυπίδη, για το ολικό λίφτινγκ στο Νέο Ρύσιο και για την αλλαγή χορτοτάπητα του «Κλεάνθης Βικελίδης» μίλησε ο Βαγγέλης Παντζαρτζίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που έχει αναλάβει τις αλλαγές στις εγκαταστάσεις του Άρη:

«Έχουμε κάνει μια συνάντηση με τον πρόεδρο. Ήταν ένα έργο που προέκυψε στην πορεία. Έχει αποφασιστεί να γίνει ένα λίφτινγκ στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου, ενώ θα δημιουργηθεί και ένας επιπλέον χώρος 250 τετραγωνικών πίσω από το υπάρχων κτήριο. Είναι εντολή του προέδρου να γίνει ένα εστιατόριο και μια αίθουσα ξεκούρασης και ψυχαγωγίας για τους ποδοσφαιριστές. Έχει δοθεί έμφαση στην αποθεραπεία, οπότε θα γίνει και ένας τέτοιος χώρος.

Γενικά, η δαπάνη θα φτάσει περίπου στις 200 χιλιάδες σε μια εγκατάσταση που δεν είναι δικιά του και έτσι δεν μπορεί να κάνει πολλά. Έχουμε ξεκινήσει μια μελέτη σε περίπτωση που το ακίνητο έρθει στα χέρια του Θόδωρου Καρυπίδη ώστε να γίνει ολική και ριζική ανακαίνιση. Παράλληλα, έχουμε σχεδιάσει με αρχιτεκτονικό γραφείο του εξωτερικού, μια μελέτη για ανέγερση προπονητικού σε δεύτερη φάση για να είμαστε έτοιμοι. Αυτά ζητήθηκαν και αυτά ετοιμάζουμε.

Θα ανακαινιστούν πλήρως οι χώροι, με καινούρια αποδυτήρια, καινούριοι εξοπλισμοί και ένα γυμναστήριο με σύγχρονα μηχανήματα τα οποία έχουμε παραλάβει. Ευελπιστούμε ότι θα είμαστε έτοιμοι λίγο μετά την έναρξη της προετοιμασίας επειδή καθυστερήσαμε γιατί περιμένουμε κάποια υλικά τα οποία θα γίνουν χορηγίες».

Για το πότε θα ολοκληρωθεί το έργο: «Δεν θα προλάβουμε την αρχή της προετοιμασίας, αλλά φιλοδοξώ ότι θα είμαστε έτοιμοι μια εβδομάδα μετά. Δεν θέλω να βιαστούμε και το έχω εξηγήσει στον πρόεδρο. Είναι ένα μεγάλο έργο γιατί θέλουμε χρόνο και για να χαλάσουμε. Είμαστε μια εβδομάδα εδώ και ακόμα γκρεμίζουμε. Είναι εντολή του προέδρου να αλλάξουν όλα ριζικά. Θέλει να έχει καλές συνθήκες για να έρθουν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι το πλάνο του. Έχουμε ξεκινήσει τη μελέτη και για μια κλειστή πισίνα αποκατάστασης. Θα το συνεννοηθώ με τον πρόεδρο μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό και προχωράμε».